Bolest je gledao pravo u oči, prkosno i ponosno! I ministar Gajić se oprostio od Mihajlovića

16.12.2022

18:38

0

Autor: 24sedam

Povodom smrti nekadašnjeg fudbalera i trenera oglasio se i nekadašnji odbojkaški trener, a sada ministar

Bolest je gledao pravo u oči, prkosno i ponosno! I ministar Gajić se oprostio od Mihajlovića
Zoran Gajić - Copyright TANJUG/ TARA RADOVANOVIć

Ministar sporta Zoran Gajić oprostio se od legendardnog srpskog trenera i fudbalera Siniše Mihajlovića da je on bio divan suprug i otac, veliki humanitarac, pravi patriota i sportski ambasador naše zemlje.

Mihajlović je preminuo danas, posle duge borbe s leukemijom.

- Sa tugom i nevericom sam kao i cela Srbija primio vest o odlasku jednog od najboljih fudbalera i sportista koje je Srbija imala. Simbol najvećih uspeha srpskog klupskog fudbala devedesetih, strastveni igrač reprezentacije, zvezda u Italiji, trener posebnog šmeka, znanja i autoriteta. Sve to bio je naš Siniša, ali i mnogo više i vrednije od toga - divan suprug i otac, veliki humanitarac, pravi patriota i sportski ambasador naše zemlje - naveo je Gajić, saopštilo je Ministarstvo sporta.

On je istakao da se Mihajlović nije nikada predavao.

- Mihajlović se nije predavao protiv najteže bolesti, najvećeg protivnika, gledao ju je pravo u oči, prkosno i ponosno kako je samo on znao, šutirao precizno preko svakog živog zida koji je zla kob postavljala. Na vest da je ponovo u bolnici, pomislili smo, "to je naš Miha, borac kakvog nema", ponovo će mahati nasmejan pored terena i komandovati igračima koji su ga svuda i uvek gledali sa posebnim poštovanjem.

Nažalost, teška bolest bila je jača i otrgla ga od svoje porodice, a nas ostavila sa knedlom u grlu da pričamo o našem Mihi, jednom od najvećih fudbalera koje smo imali. Hvala ti na svemu, Miho - zaključio je Gajić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike