Siniša je bio veliki čovek, otvorenog srca za sve ljude: Od Mihajlovića se opraštaju i iz Crne Gore

16.12.2022

22:43

0

Veliki gubitak za sve

Siniša je bio veliki čovek, otvorenog srca za sve ljude: Od Mihajlovića se opraštaju i iz Crne Gore
Dejan Savićević i Siniša Mihajlović - Copyright MN Press

Iz Crne Gore nam stiže dirljivo pismo kojim se Fudbalski savez te zemlje oprašta od čuvenog Siniše Mihajlovića.

Oproštaje poruke, pune emocija, ali i neverice, stižu sa svih strana, legendarni fudbaler je preminuo u 54. godini života, nakon duge i teške borbe sa leukemijom.

Fudbalski savez Crne Gore, na čijem je čelu Dejan Savićević, njegov nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, oprostio se sledećim rečima:

- Levonogi fudbalski maestro, jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca svih vremena, igračka legenda Crvene zvezde, Lacija i Intera, a kasnije veoma uspešan trener nekoliko italijanskih klubova i reprezentacije Srbije, posle tri godine velike borbe izgubio je bitku sa leukemijom.

Siniša je bio veliki čovek, otvorenog srca za sve ljude, što je po ko zna koji put pokazao 2014. godine kada je, kao trener Sampdorije, ugostio grupu crnogorskih trenera i omogućio im da tokom sedam dana prate rad njegovog stručnog štaba u slavnom italijanskom klubu.

Uvek izuzetno posvećen radu i obavezama, zahtevajući maksimalnu disciplinu i predanost, davao je celog sebe baveći se trenerskim pozivom.

Zahvalni smo našem Mihi na gostoprimstvu i nesebičnom deljenju ogromnog fudbalskog znanja sa našim trenerima tokom sedmodnevnog boravka u Đenovi.

Fudbalski savez Crne Gore, na čelu sa predsednikom Dejanom Savićevićem, porodici Siniše Mihajlovića upućuje izraze iskrenog saučešća.

Siniša, večna ti slava i hvala! - navodi se u saopštenju FSCG.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike