Italijanski novinar ponovo pisao o Siniši Mihajloviću: Od početka znam šta mu se dešava, juče sam morao da se javim

15.12.2022

11:26

0

Autor: 24sedam

Ilrario Đovambatista, urednik i novinar italijanskog "RadioRadio" ponovo se oglasio povodom zdravstvenog stanja Siniše Mihajlovića

Italijanski novinar ponovo pisao o Siniši Mihajloviću: Od početka znam šta mu se dešava, juče sam morao da se javim
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Noć je prošla, napred Siniša!

Ovom rečenicom na kraju svog kratkog tvita obratio se pratiocima novinar Ilraio Đovambatista, urednik "RadioRadio", koji je juče demantovao sve priče o tragičnom kraju života Siniša Mihajlović ili da Srbin obrojava poslednje sate.

Đovambatista je u novom tvitu rekao da se juče oglasio kako bi utišao glasine, a da bi nešto više o Mihajloviću trebali da kažu lekari i porodica.

- Dobio sam mnogo poruka za Sinišu Mihajlovića. To je naklonost prema čoveku i šampionu. Ali prikladno je da porodica ili Paideia govore. Juče sam pisao samo da bih utišao glasine. Noć je prošla, hajde Siniša!

 

 

Ipak, pratioci su napali Đovambatistu da je jedan od onih koji su podigli strah kod navijača srpskog trenera i da se stoga ne razlikuje od drugih koji su širili glasine.

- Čini mi se da je jasno jasno da podstičete morbidnu radoznalost ljudi, ali i naklonost. Ako želite da govori samo porodica, onda bi samo potpuna tišina bi bila jedino ponašanje koje je prihvatljivo - napisao je jedan od pratilaca italijanskog novinara.

- Ne stimulišem ništa. Očigledno si morbidan. Ne znam šta je tvoj posao, ali samo treba da budeš pažljiv i delikatan. Ja sam prvi u Italiji saznao za početak ove odiseje i nikada o tome nisam pričao. Juče sam MORAO - uzvratio je Đovambatista.

Podsećamo vas na jučerašnje pisanje Ilarija Đovambatiste o Mihajloviću:

- Siniša Mihajlović je stabilno. Vesti koje se pojavljuju su lažne. Istina je da se u nekoliko poslednjih sati njegovo stanje pogoršalo. On je okružen porodicom koja su pruža podršku u ovom trenutku.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike