24sedam saznaje: Tri promene na Zvezdinom spisku za Evropu, tu je i Ben

07.10.2020

11:39 >> 21:06

0

Autor: Jovan Terzić

Iako će reprezentativac Komora verovatno uskoro napustiti crveno-bele, na Marakani nisu želeli da rizikuju grešku iz prošle sezone

24sedam saznaje: Tri promene na Zvezdinom spisku za Evropu, tu je i Ben
Copyright MN Press

Rok za prijavu igrača na koje klubovi računaju u Ligi Evrope ove sezone istekao je u utorak u ponoć.

Zvanični spiskovi još nisu objavljeni, ali su po saznanjima 24sedam jedine tri promene među fudbalerima Crvene zvezde u odnosu na duel sa Ararat Jermenijom to što nema prodatih Dušana Jovančića i Matea Garsije, a vraćen je – za tu utakmicu povređeni – Ričmond Boaći.

Među prijavljenima je i El Fardu Ben, iako se sjajni napadač nalazi pred transferom u arabijski Al Ahli kod nekadašnjeg trenera crveno-belih Vladana Milojevića.

Ne žele na “Marakani” da rizikuju da im se ponovi prošla sezona, kada Ben nije bio licenciran za Ligu šampiona zbog “već viđenog” transfera u Abu Dabi, ali pošto je dogovor propao i vratio se u Beograd, nije imao pravo nastupa u elitnom takmičenju.

El Fardu Ben za 24sedam o Avrovoj školi, Polu Pogbi, Komorima, fotografiji sa Totijem…

Ovaj put sve je unapred dogovoreno, međutim, crveno-beli žele prvo da od Al Ahlija namire dug za prodaju Marka Marina, pa tek onda da potpišu rastanak sa Benom. Rok imaju do 6. novembra.

Evo i svih igrača koje je Dejan Stanković izabrao za mečeve u Ligi Evrope protiv Hofenhajma, Genta i Slovan Libereca:

golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Ćopić, odbrana: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić, sredina: Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Seku Sanogo, El Fardu Ben, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović, napad: Milan Pavkov, Dijego Falćineli, Ričmond Boaći, Aleksa Vukanović.

Podsetimo, treneri ove sezone imaju pravo na pet izmena tokom utakmice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike