Milojević pojačao i stručni štab i to iz rivalskog kluba! Drago mi je što su odobrili moj odlazak

11.12.2022

09:48

0

Zvezda sve jača, ozbiljne pripreme za proleće

Milojević pojačao i stručni štab i to iz rivalskog kluba! Drago mi je što su odobrili moj odlazak
Miloš Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Dok traje reprezentativna i zimska pauza u domaćem šampionatu, Crvena zvezda ozbiljno radi na pojačanjima, kako bi proleće dočekali što spremniji.

Svesni su u taboru aktuelnog šampiona da je 10 bodova prednosti na tabeli u odnosu na Partizan, velika razlika, ali takođe i da crno-beli mogu da se vrate i ugroze ih u šampionskoj borbi.

Zato su rešili da pojačaju i stručni štab, pa na stadion Rajko Mitić uskoro stiže novi kondicioni trener i to iz rivalskog kluba, novosadske Vojvodine.

Naime, Aleksandar Janković je potvrdio u razgovoru za Sportski žurnal.

- Poznajem se s trenerom Milošem Milojevićem od ranije, razgovarali smo o treninzima i on je pokazao interesovanje za popunjavanje tog dela u stručnom štabu - kazao je Janković, pa dodao:

I sa sportskim direktorom Zvezde Mitrom Mrkelom znam se još iz reprezentativnih selekcija, razgovarao sam i sa njim, pa je usledio poziv Zvezdana Terzića, koji je izrazio želju da dođem i to sam prihvatio - izjavio je Janković.

Nije mu bilo lako da se odluči na odlazak iz Novog Sada, ali su prevagnuli profesionalni razlozi.

- Jako mi je drago što su ljudi iz Novog Sada na neki način odobrili tu moju nameru, doživljavajući to kao korak unapred za mene. Jedini problem bio je trenutak u kojem se sve dogodilo, jer Vojvodina je, predvođena novom upravom, u izuzetno povoljnom vremenu da zauzme visoko mesto u Srbiji, koje joj po svemu i pripada.

Janković je u Vojvodini od 2008. godini, sa kratkim pauzama zbog inostranih angažmana. Može se pohvaliti da je radio sa Miloradom Kosanovićem, pa u Kini sa Aleksandrom Stanojevićem, potom u Bugarskoj zajedno sa Slavišom Jokanovićem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike