Ogromno poštovanje prema velikoj zvezdi: Džajin dres se povlači iz upotrebe!

03.12.2022

14:24

0

To je odlučeno na vanrednoj sednici Skupštine FK Crvene zvezde

Ogromno poštovanje prema velikoj zvezdi: Džajin dres se povlači iz upotrebe!
Dragan Džajić - Copyright Foto/FK Crvena zvezda

Dragan Džajić je ostavio veliki trag u Crvenoj zvezdi zbog čega je odlučeno da se dres sa brojem 11 koji je on nosio tokom igranja za crveno-bele povuče iz upotrebe.

Takva odluka je donesena na vanrednoj sednici Skupštine FK Crvena zvezda.

To znači da će Osman Bukari biti poslednji fudbaler Crvene zvezde koji će imati tu čast i privilegiju da nosi dres sa brojem 11, s obzirom da će od leta zadužiti novi broj.

- Nema reči kojima bih mogao da se zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni. Kada je reč o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspešnost kluba u budućnosti. Hvala svim ljudima koji su dali inicijativu da se dres sa brojem 11 povuče, kao i onima koji su doneli tu odluku. Veliko zadovoljsto ste mi učinili. Mislio sam i da će da te potekne suza, ali neće, suzdržaću se. Hvala vam, a ja ću nsataviti da dajem doprinos razvoju i uspehu Crvene zvezde - emotivan je bio Džajić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike