Nemanja Matić je srećan zbog saigrača: On stalno postiže golove

09.10.2020

10:07 >> 11:04

0

Autor: D. B.

U četvrtak uveče je hvalio bivše reprezentativne saborce, a u petak malo o klubu

Nemanja Matić je srećan zbog saigrača: On stalno postiže golove
Copyright Tanjug/Glyn Kirk/Pool via AP

Stavljena je tačka na prelazni rok u Mančester junajtedu. Pravo vreme da sud o urađenom da i jedan od ključnih igrača u timu Ole Gunara Solskjera – Nemanja Matić.

“Orlovima” stigla specijalna čestitka iz Mančestera (Foto)

Činjenica da “crveni đavoli” nisu uspeli da dovede fudbalere koje su najviše želeli kao što je Džadon Sančo, ne brine vezistu. Naprotiv. Čovek koji se nedavno povukao iz reprezentacije Srbije zadovoljan je dolascima Donija van de Bika, Aleksa Telesa i mladih nada Fakunda Pelistrija i Amada Diala, ali ga posebno raduje to što mu je saigrač postao Edinson Kavani.

– Uvek je dobro kada pojačamo redove. Potpisali smo kvalitetne igrače, za koje sam siguran da će doneti boljitak našem timu. Srećan sam što ih vidim i nadam se da će se brzo privići na nove saigrače i da ćemo zajedno osvajati trofeje.

Dečko zbog koga smo “ratovali” sa Englezima: Bože zdravlja biću kao Matić

Posebno mnogo buke u Engleskoj se diglo zbog dolaska Kavanija koga mnogi smatraju igračem koji je u delu karijere u kome može samo da nazaduje obzirom da ima 33 godine.

– Igrao sam protiv njega nekoliko puta. Sjajan, sjajan igrač. Jako iskusan. I on uvek, ali uvek, postiže golove. Nadam se da će tako biti i kod nas. Baš sam srećan što

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike