Šta gledati danas na Mundijalu? Biće ludo u grupi Argentine, Mesi i ekipa ne smeju da dozvole novi kiks

30.11.2022

05:57

0

Autor: D. N.

Gaučosi će igrati protiv prvoplasiranih Poljaka, a Saudijci protiv Meksika

Šta gledati danas na Mundijalu? Biće ludo u grupi Argentine, Mesi i ekipa ne smeju da dozvole novi kiks
Lionel Mesi - Copyright Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

Poznati su prvi učesnici osmine finala Mundijala u Kataru, a danas smo ušli u 11. dan. I danas su na programu četiri utakmice, u grupi C i D. Kao što smo i navikli mečevi poslednjeg, trećeg kola u svim grupama igraće se u istim terminima.

Program će u 16 časova otvoriti mečevi grupe D, Australije i Danske, odnosno Tunisa i Francuske. Branilac titule, ekipa Didijea Dešana je do sada upisala dva trijumfa, a za rivala imaće Tunišane koji su na poslednjem mestu sa jednim bodom. Očekuje se da "Trikolori" potvrde ulogu favorita, što bi značilo i da će se severnoafrička selekcija oprostiti od Mundijala.

Neizvesnije će biti u okršaju Australije i Danske, u koji "Sokerusi" ulaze sa tri boda, dok su Skandinavci do sada osvojili jedan.

Za večernji termin (20 časova) zakazani su dueli Poljske i Argentine, odnosno Saudijske Arabije i Meksika. I tek tu će biti zanimljivo. Lionel Mesi i ekipa su razočarali na početku porazom od Saudijaca, ali su se posle iskupili pobedom nad Meksikom.

Tako da je trenutno stanje sledeće, Poljska je prva sa četiri boda, Argentina i Saudijska Arabija po tri, dok je Meksiko sa jednim.

Ko će ići dalje, videćemo, ali nema sumnje da će biti veoma zanimljivo, s obzirom da ćemo na jednoj strani gledati Mesija, a na drugoj Roberta Levandovskog.

U osmini finala ukrstiće se najbolja dva tima pomenutih grupa.

Ove mečeve ćete kao što ste navikli moći da gledate na Premium kanalima TV Arena sport, kao i na RTS.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike