Da je Mitrović bio na 100 odsto, ne bi kapiten Brazila pričao tako: Stojković odgovorio na prozivku Tijaga Silve

27.11.2022

16:17

0

Autor: A. S.

Orlovi se spremaju za Kamerun, ali susret sa kariokama i dalje privlači pažnju

Da je Mitrović bio na 100 odsto, ne bi kapiten Brazila pričao tako: Stojković odgovorio na prozivku Tijaga Silve
Dragan Stojković i Tijago Silva, ilustracija - Copyright AP Photo/Andre Penner/Darko Vojinović/MN Press

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi danas je govorio na konferenciji za medije pred meč drugog kola sa Kamerunom.

Tom prilikom, Stojković se dotakao i utakmice za Brazilom, na otvaranju šampionata, kada su orlovi poraženi sa 2:0, a prisutni mediji su upitali i za komentar izjave kapitena karioka Tijaga Silve.

Naime, defanzivac je posle meča prvog kola naveo da bi Srbija bolje prošla u tom susretu, da je odrađena bolja analiza čitavog tima.

- Napravljena je analiza u svim aspektima. Naš problem u drugom delu protiv Brazila bio je što smo se trošili ni za šta. Pretrčali smo više od Brazila, a nismo postojali u poslednjih pola sata. Imali smo 160 izgubljenih lopti, tako je nemoguće da se dobije bilo ko. Nismo bili kompletna ekipa na terenu, jer smo imali personalne probleme. Da su svi bili spremni bilo bi totalno drugačije, ali bože moj. To što smo radili u poslednja dva dana me mnogo raduje. Intenzitet rada je bio dobar, igrači su na to dobro odgovorili. To je pokazatelj da se vraćamo kada je to najpotrebnijie - rekao je Stojković, a potom je odgovorio Tijagu Silvi.

- Nisam video izjavu Tijaga Silve, nema potrebe za tim, ne čitam štampu dok smo ovde. On je vrhunski igrač, ali lako mu je da igra protiv rekovalescenta za protivnika. Takav je bio Mitrović, da je bio na 100 odsto, ne bi Tijago tako pričao. Ako je Silva rekao da je trebalo bolju analizu da odradimo, mi smo pogodili kompletan tim Brazila zapisao sam ga još 15. novebra, ali nismo imali sve igrače na 100 odsto. Tada bi priča bila totalno drugačija. Pobedili su nas kad smo mi igrali bez napada - istakao je selektor Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike