Od terena do piste: Srbin će zaigrati tango sa suprugom u emisiji "Ples sa zvezdama"

09.10.2020

18:10 >> 18:58

0

Autor: Milan Nastić

Malo opuštanja za trenera Bolonje Sinišu Mihajlovića

Od terena do piste: Srbin će zaigrati tango sa suprugom u emisiji "Ples sa zvezdama"
Copyright Tanjug/AP/Filippo Rubin/

Srpski trener Siniša Mihajlović za kratko će zaboraviti fudbal i klupu Bolonje. Naime, on će sa svojom suprugom Arijanom odigrati tango koji će biti emitovan u subotu  sklopu emijsije “Ples sa zvezdama” u 20.35 na Raj Uno.

Poznato je kroz šta je prolazio Miha u ovoj godini i ovo mu je idealna prilka da se malo opusti od problema koje je imao u prethodnom periodu. Podestimo da mu je početkom godine ustanovljena leukemije, pa je onda dobio koronu. Nema dileme da će Mihajlović sve dati od sebe da i u plesu bude dobar, kao što je bio fudbaler i sada trener.

Za Mihajlovića i njegovu suprugu Araijanu pripremljena je specijalna koreografija koju su oni već isprobavali i spremno dočekuju emisiju “Ples sa zvezdama” i pokušati da oduševe publiku kod kuće, kao i žiri u studiju.

Ostaje da se vidi kako će se trener Bolonje snaći u tangu, ali ne sumnjamo da će mu u tome mnogo pomoći supruga.

Pored njih dvoje, u toj popularnoj emisiji pojaviće se i bivši trener Juventusa Masimilijano Alegri sa svojom lepšom polovinom.

Inače, trenutno je pauza u Seriji A, zbog reprezentativnih obaveza selekcija i prvenstvo se nastavlja sledećeg vikenda kada Bolonja dočekuje Sasuolo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike