Selektor Saudijske Arabije vikao i trčao po svlačionici u poluvremenu meča protiv Argentine, a onda je izgovorio jednu rečenicu

25.11.2022

10:58

0

Autor: 24sedam

Selektor Erve Renar bio van sebe zbog loše igre svojih igrača protiv Mesija i društva tokom prvog poluvremena

Selektor Saudijske Arabije vikao i trčao po svlačionici u poluvremenu meča protiv Argentine, a onda je izgovorio jednu rečenicu
Erve Renar na poluvremenu meča sa Argentinom - Copyright Printscreen/Twitter

Erve Renar posle uspeha sa Zambijom na afričkom kontinentu, ponovo se pojavio na velikoj sceni u svom prepoznatljivom stilu sa belom košuljom i energičnim vođenjem utakmica kao selektor Saudijske Arabije.

Iskusni Francuz bio je van sebe u poluvremenu meča protiv Argentine. "Gaučosi" su poveli iz penala i još nekoliko puta bili blizu pogotka, ali su mali ofsajdi uočeni tek zahvaljujući VAR tehnologiji, da bi se u nastavku slika promenila. Za sve je zaslužan njegov govor u svlačionici:

 

 

- Ovo je bio presing? Možda ćete se za 20 godina setiti ovog svetskog prvenstva. Ljudi bi vas mogli zaustaviti na ulici i reći da se sećam ove utakmice! Bilo je fantastično! Ostavio se Mesija bez odbrane. Možeš da uzmeš svoj telefon i slikaš se sa njim - u dahu je izgovorio Renar.

Njegovi igrači su posle ovoga uspeli da naprave preokret i povedu sa 2:1, što su umeli da sačuvaju do kraja utakmice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike