Poznati sastavi Srbije i Brazila za prvi meč na Svetskom prvenstvu! Izabrano je najboljih 11 svih reprezentacija, biće baš žestoko!

08.11.2022

19:29

0

Autor: 24sedam

Orlovi u formaciji 3-5-2, u špicu Vlahović i Mitrović

Poznati sastavi Srbije i Brazila za prvi meč na Svetskom prvenstvu! Izabrano je najboljih 11 svih reprezentacija, biće baš žestoko!
Fudbaleri Srbije - Copyright MN Press

Manje od dve nedelje ostalo je do početka Svetskog prvenstva u fudbalu, a tačno 16 do prve utakmice Srbije u Kataru.

Svi već znamo da će pred Piksijevim "orlovima" biti najteži mogući zadatak i jedan od najvećih favorita za osvajanje titule, reprezentacija Brazila. I sve nas podjednako kopka s kojim će timom selektor Dragan Stojković na megdan velikom rivalu.

Ali ne kopka samo nas, kopka sve istinske zaljubljenike u fudbal, pa su se tako na društvenim mrežama pojavila predviđanja za startne postave svake reprezentacije.

Kada je reč o našem nacionalnom timu očekuje se da duel sa Brazilcima počnemo sa dva špica u formaciji 3-5-2 i to u sledećem sastavu:

 

Vanja Milinković Savić - Nikola Milenković, Miloš Veljković, Strahinja Pavlović - Andrija Živković, Saša Lukić, Sergej Milinković Savić, Dušan Tadić, Filip Kostić - Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović.

Moćno, nema šta!

A šta kažu za Brazilce? Ništa manje interesantna najava startnih 11, a formacija 4-2-3-1:

Alison - Danilo, Tijago Silva, Markinjoš, Aleks Sandor - Kazemiro, Lukas Paketa - Rafinja, Nejmar, Vinisijus JR - Ričarlison.

Našim ljubiteljima fudbala zanimljive su i predviđene startne postave preostala dva rivala u grupi. To izgleda ovako.

 

 

ŠVAJCARSKA (4-3-2-1): Zomer - Vidmer, Akanđi, Elvedi, Rodrigez - Frojler, Sou, Džaka - Šaćiri, Embolo - Seferović.

 

 

KAMERUN (4-2-3-1): Onana - Fai, Kasteljeto, Ngadeu, Tolo -, Gue, Zambo Anguisa - Ngamaleu, Toko-Ekambi, Čupo-Moting - Abubakar.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike