Spremni za Zenit: Ekspedicija Zvezde otputovala u Rusiju!

21.11.2022

17:50

0

Crveno-beli sa nestrpljenjem očekuju okršaj protiv kluba iz Sankt Peterburga

Spremni za Zenit: Ekspedicija Zvezde otputovala u Rusiju!
Fudbaleri Crvene zvezde - Copyright Facebook/FK Crvena zvezda

Ekspedicija Crvene zvezde je otputovala u Rusiju gde će se crveno-beli u utorak (18.00)  sastati sa ekipom Zenita u okviru prijateljske utakmice, poslednjeg meča za ovu kalendarsku godinu.

Šef stručnog štaba Miloš Milojević se opredelio za 17 igrača, to su: Nikola Vasiljević, Aleksandar Stanković, Lazar Nikolić, Nemanja Milunović, Aleksandar Dragović, Radovan Pankov, Vuk Bogdanović, Falu Fol, Marko Gobeljić, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nenad Krstičić, El Fardu Ben, Jegor Prucev, Ibrahim Mustafa, Nikola Mituljikić i Aleksandar Katai. 

Tim povodom pričao je Nemanja Milunović koji je istako da će im mnogo značiti meč sa Zenitom.  

- Posle dugačke polusezone, očekuje nas utakmica koja nema takmičarski značaj, ali igraćemo sa kvalitetnim protivnikom i bićemo u prilici da se izmerimo da li i koliko možemo da pariramo velikanu kao što je Zenit. Trenutno ne igraju evropska takmičenja, ali znamo kakve su rezultate ostvarivali prethodnih godina i koliko je to ozbiljan klub. Još ta utakmica i onda idemo na zasluženi odmor - počeo je Milunović.

Fudbaler Zvezde ponosan je što čak trojica igrača iz Zvezde učestvuje na Mundijalu. 

- Pohvalio bih igrače koji se nalaze sa reprezentacijama. Imamo trojicu fudbalera iz našeg tima na Svetskom prvenstvu i izuzetno mi je drago zbog toga. Ipak, najvažnije i za nas, i za njih je da budemo zdravi. Utakmica sa Zenitom je prijateljska, lep je povod i način da privedemo polusezonu kraju, ali najvažnije je da svi odemo zdravi na odmor, kako bi se što spremniji vratili po nove pobede - zaključio je Milunović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike