Teška priča asa Dortmunda! Borba se nastavlja, mora na novu operaciju!

17.11.2022

19:24

0

Autor: G. F.

Sebastijan Ale boluje od raka testisa

Teška priča asa Dortmunda! Borba se nastavlja, mora na novu operaciju!
Sebastijan Ale - Copyright Profimedia

Došao je u Dortmund kao zamena za Erlinga Halanda, čekao je kao zapeta puška da počne sa nastupima za novi klub, a onda je ustanovljeno da Sebastijan Ale boluje od teške bolesti.

Rak testisa ga je potpuno odvojio od terena i počela je borba za život! Bilo je uspona i padova, a fudbaler je o svemu detaljno izveštavao javnost.

I kada je bilo baš loše, ali i kada bi terapije dale rezultat. Svi su se obradovali kada je mogao da javi da je sve u redu, ali su danas stigle nove teške reči mladog fudbalera. Moraće još jednom na operaciju.

 

 

- Kao što je planirano od početka, razmatrane su različite mogućnosti posle hemoterapije. Kažem vam da borba za mene nije gotova. Moraću da se podvrgnem operaciji da bih trajno okončao ovu borbu sa tumorom koja me drži daleko od terena. Hvala svima na brizi, na porukama podrške i snazi koju mi dajete u ovom iskušenju - objavio je Ale.

Mladi fudbaler je u Dortmund došao iz Ajaksa za 28 miliona evra i posle svega desetak dana priprema je osetio jake bolove u stomaku kada je ustanovljeno da boluje od raka testisa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike