Pike se u suzama oprostio: Ovde sam rođen, ovde ću i umreti - Barselona je moj život! (VIDEO)

06.11.2022

08:31

0

Legenda Katalonaca je otkrio da je poslednjih šest meseci prolazio kroz težak period zbog čega je odlučio da završi bogatu fudbalsku karijeru

Pike se u suzama oprostio: Ovde sam rođen, ovde ću i umreti - Barselona je moj život! (VIDEO)
Đerar Pike - Copyright Profimedia

Legenda Barselone Đerard Pike sinoć je protiv Alemerije odigrao poslednji meč u karijeri, a svi su sinoć sa dosta emocija došli na Kamp Nou kako bi se oprostili od fudbalera koji je obeležio poslednju deceniju Katalonaca.

On je odigrao ukupno 616 utakmica, postigao 53 gola i osvojio 30 trofeja, impozantni podaci, a njegove reči posle meča govore koliko mu je teško bilo da se oprosti od dresa Barselone i krene u neke nove životne izazove. 

- Ovo nije oproštaj. Već sam odlazio kada sam imao 17. godina. Istog dana kada sam se rodio deda me je učinio članom Barselone. Ovde sam rođen, ovde ću i umreti - kazao je Pike, a zatim i poljubio grb Barselone.

 

 

Legenda Katalonaca otkrio je da je morao da prelomi na ovu stranu, jer je poslednjih meseci prolazio kroz težak period.

- Bilo je mnogo godina i mnogo utakmica. Na kraju ono što vam ostaje su iskustva i prijateljstva. Nisam razmišljao o povlačenju. Uvek mislite o onoj novoj, sledećoj sezoni, ali su se stvari izdešavale na određeni način i morao sam da presečem. Poslednjih šest meseci su bili jako teški za mene. Danas sam doživeo veliko rasterećenje - zaključio je Pike.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike