CSKA ponovo kupuje u Humskoj? Armija naciljala Partizanovog ofanzivca!

12.11.2022

14:21

0

Autor: 24sedam

Ruski gigant želi mladog reprezentativca Srbije

CSKA ponovo kupuje u Humskoj? Armija naciljala Partizanovog ofanzivca!
Nikola Terzić i Samed Bažder - Copyright MN Press

Prošlog leta moskovski CSKA kupovao je na obe strane Topčiderskog brda, a u predstojećem zimskom prelaznom roku mogao bi ponovo da zakuca na vrata stadiona u Humskoj ulici.

Podsetimo, „armejci“ su se tokom prethodne pijace pojačali nekadašnjim defanzivcem Crvene zvezde Milanom Gajićem, kao i eks kapitenom Partizana Sašom Zdjelarom. Očigledno da su vodeći ljudi CSKA zadovoljni tim poslovima, pošto su rešili da dodatnu selekciju izvrše ponovo na srpskom tlu.

Kako pišu ruski mediji, CSKA je naciljao talentovanog ofanzivca Partizana Nikolu Terzića. Iako mu je ove sezone značajno smanjena minutaža u odnosu na prošlu takmičarsku godinu, mladi fudbaler je zapao za oko sportskom sektoru CSKA, što je Rusima potvrdio i njegov agent Veselin Mutavdžić.

- Nikola je pokazao da je jedan od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji, tako da nisam iznenađen što se za njega interesuju veliki klubovi kao što je CSKA. Meni se sviđa ta opcija, kao i igraču - rekao je Mutavdžić, otkrivši da će se sve eventualne ponude razmatrati na kraju polusezone.

- Nikola je svoj potencijal pokazao kako u dresu Partizana, tako i mlade reprezentacije Srbije. Bilo je i ranije interesovanja za njega iz Rusije. Sačekaćemo da se završi polusezona, pa ćemo onda razgovarati sa ljudima iz kluba o njegovoj budućnosti – kazao je Mutavdžić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike