Partizan i CSKA su mi dali sve, vidim se samo u ova dva kluba! Bambi otkrio: Sigurno ostajem u fudbalu po završetku karijere!

16.06.2022

18:57

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji reprezentativac Rusima pričao i o novom pojačanju Armije

Partizan i CSKA su mi dali sve, vidim se samo u ova dva kluba! Bambi otkrio: Sigurno ostajem u fudbalu po završetku karijere!
20190523mmPartiz31 - Copyright MN Press

Veliki trag ostavio je Zoran Tošić u ruskom fudbalu. Za sedam godina u dresu moskovskog CSKA osvojio je tri šampionske titule i dva Kupa Rusije, s toga i ne čudi što su tamnošnji mediji baš njega kontaktirali, između ostalog, i povodom već viđenog pojačanja Armije Milana Gajića.

Bez obzira na to što iskusni defanzivac u Moskvu treba da stigne iz Crvene zvezde, Tošić je tamnošnjim medijima govorio u superlativima o zemljaku.

- Gajić je veoma iskusan igrač. Pre Zvezde je igrao u Franuskoj i bio pozivan u reprezentaciju Srbije. Posle odlaska Fernandeza, CSKA mora da traži drugo rešenje, a o Gajiću mogu da govorim samo pozitivno – rekao je Tošić.

Omaleni ofanzivac već drugu sezonu provodi u kazahstanskom Tobolu i priznaje da još ne razmišlja previše o penziji, iako ima 35 godina.

- Hvala Bogu osećam se dobro. Igram skoro svaki meč, jedan sam od lidera tima… Imam ugovor do kraja godine, a posle toga ću odlučiti šta dalje. Ako zdravlje bude kao sada, mislim da ću nastaviti karijeru – kazao je Bambi, pre nego što se osvrnuo na život posle završetka profesionalnih igračkih obaveza.

- Siguran sam da ću ostati u fudbalu, ali još nisam odlučio u kom svojstvu. Fudbal je moj život i mislim da mogu da budem od koristi, ne samo na terenu…

Logično i razumljivo s obzirom na to čije je dresove nosio, sebe nikako ne vidi na dva mesta…

- Nikada nisam razmišljao o Spartaku ili Crvenoj zvezdi. Partizan i CSKA su dva tima koji su mi u srcu i koji su mi dali sve u karijeri. Vidim se samo u njima kada završim igrački život – rekao je, između ostalog, Zoran Tošić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike