Piksi se kocka: Englezi sumnjaju u izbor Srbije za Svetsko prvenstvo!

12.11.2022

09:41

0

Stranci brinu o srpskom nacionalnom timu

Piksi se kocka: Englezi sumnjaju u izbor Srbije za Svetsko prvenstvo!
Dragan Stojković Piksi - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje za nedelju dana, a spisak selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, izazvao je veliku reakciju javnosti. 

Na njemu nije bilo iznenađenja, ali su na vrhu imena dvojice povređenih igrača, Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića. Iako se detalji o njihovim povredama i rehabilitaciji ne znaju, evidentno je da će biti spremni do početka šampionata, eventualno tokom grupne faze, kako je nedavno obelodanjeno.

Ali, ima onih koji smatraju da  je Stojković nije trebao da vodi tandem napadača.

Spiskom Srbije bavili su se mediji u Velikoj Britaniji, pa je Dejli mejl naveo da se Stojković "jako kocka" jer je rešio da u Katar povede i dvojicu povređenih igrača.

Srbija prvi meč na Mundijalu igra 24. novembra, protiv Brazila, pa je dovoljno vremena pred zvezdama nacionalnog tima da se pripreme za ono što predstoji.

Podsetimo, Vlahović se povredio na meču protiv Benfike u Ligi šampiona i propustio je poslednje četiri utakmice u dresu Juventusa, dok je Mitrović obnovio povredu u meču protiv Švedske, u Ligi nacija i neće igrati za Fulam, ni ovog vikenda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike