I kad smo čuli da je Partizan izgubio, cilj je bio jasan! Trener Zvezde hvali kolektiv!

10.11.2022

20:09

0

Autor: 24sedam

- Mi smo probali, ali nismo bili dovoljno konkretni - kazao je trener Čukaričkog

I kad smo čuli da je Partizan izgubio, cilj je bio jasan! Trener Zvezde hvali kolektiv!
Miloš Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je bila uspešna i na gostovanju Čukaričkom, u zaostaloj utakmici 7. kola Superlige. Golovima Aleksandra Kataija i Kingsa Kangve upisana su nova tri boda.

- Veoma dobar meč, taktički smo bili sjajni i kreirali mnogo prilika u prvom poluvremenu. Postigli smo lep gol, bili u prilici da u nekoliko navrata povećamo prednost, a ono što mene raduje je odnos posle pogotka. Imao je Čukarički nekoliko minuta u drugom poluvremenu u kojima su "nadošli", ali sve ostalo smo mi kontrolisali i zasluženo pobedili.

Ovo je trijumf kolektiva i pobeda za igrače, jer smo i pored mnogo kadrovskih problema, pokazali da imamo najbolju ekipu sa najboljim fudbalerima. Sve je bilo lakše uz ovakvu podršku, osećali smo se kao kod kuće. Odlična atmosfera i uslovi za igru, tako da, mnogo lepih stvari večeras - počeo je Milojević čiji tim sada ima 10 bodova više od prvog pratioca na tabeli, Partizana, čime je liderska pozicija dodatno učvršćena.

- Nama je motiv da pobedimo na svakom meču, a ne možemo da kontrolišemo šta rivali rade. I pre utakmice dok nismo znali, kao i posle kad smo čuli rezultat sa meča večitog rivala, imali smo jasan cilj da pobedimo. Ne kalkulišemo.

Treba nam i protiv Radnika (u nedelju) maksimalna ozbiljnost, pogotovo jer smo se tamo "okliznuli" prošle godine, tako da ih ne treba potcenjivati. Situacija na tabeli je takva da su na začelju, ali će u nedelju biti domaćini i sigurno će, kao i svi, imati veliki motiv da se dokažu protiv Zvezde - zaključio je Milojević. 

Za razliku od stratega Zvezde, trener domaćina Dušan Kerkez nije mogao da bude zadovoljan.

MN Press
 

- Falili su golovi. Imali smo u prvom poluvremenu par situacija gde je trebalo da šutnemo na gol, ali smo previše komplikovali u momentima kad je trebalo da budemo jednostavniji. Dolazili smo blizu, ali to je falilo. U ovom momentu mogu da čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Mi smo probali, ali nismo bili dovoljno konkretni. Sami smo dozvolili da izgubimo i da deluje da je bilo, da ne kažem lako, ali...

Mora puno bolje - kazao je Kerkez za TV Arena sport.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike