Žigić i Tošić kao nekad! Veterani OFK Beograda i Crvene zvezde za vraćanje sjaja Karaburmi (FOTO)

09.11.2022

07:15

0

Autor: 24sedam

Navijači "romantičara" nastavljaju da se bore za opstanak kluba

Žigić i Tošić kao nekad! Veterani OFK Beograda i Crvene zvezde za vraćanje sjaja Karaburmi (FOTO)
Copyright Instagram printscreen

Od preuzimanja brige o klubu navijači OFK Beograda pokušavaju da fudbalskoj javnosti skrenu pogled ka Karaburmi koja je dala stotine vrhunskih igrača jugoslovensom i srpskom fudbalu.

Klub se nalazi u izuzetno teškoj finanijskoj situaciji, budući da je smenjeno rukovodstvo na startu mandata priznalo da su sva obećanja pre dolaska na čelne pozicije bila "šarena laža", pa su se posla prihvatili stare i nove navijačke snage "romantičara" koji ne žele da prepuste OFK daljoj eroziji. 

 

 

Već nedeljama sprovode se akcije čišćenja i obnove oronulog stadiona kod Bogoslovije, a u sklopu te akcije oporavka kluba na pomoćnom terenu su se sinoć okupili i plavo-beli veterani i asovi Crvene zvezde.

 

 

Najveće ime kod domaćih bio je Duško Tošić koji je i sam priznao da neke svoje saigrače nije video preko deset godina, dok je kod gostujućeg tima bilo onih koji bi i danas mogli aktivno da igraju kao novopečeni trener Vujadin Savić.

 

 

Pored njega igrali su oba Marka Perovića, Vladimir Dišljenković, Milivoj Vitakić, a iz Španije je stigao i Nikola Žigić. Na slici ga vidimo kako pozira sa bivšim napadačem OFK Milošem Kolakovićem. 

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike