Slađe ne može, sjajni bek ne ide u Katar, a u kući žurka! Deca se silno obradovala što tata ostaje sa njima! (VIDEO)

10.11.2022

09:01

0

Autor: 24sedam

Selektor Francuske nije uvrstio na spisak Luku Dinja, fudbaler ipak ne može da tuguje zbog toga

Slađe ne može, sjajni bek ne ide u Katar, a u kući žurka! Deca se silno obradovala što tata ostaje sa njima! (VIDEO)
Luka Dinj - Copyright Profimedia

San svakog fudbalera je da zaigra na Svetskom prvenstvu, a verovatno nema težeg saznanja od onog da ste bili tako blizu, a ipak nećete biti deo najveće smotre.

Sasvim logična i prirodna reakcija bila bi da vam se "sruši svet" i da vam neko vreme nije ni do čega. Ovih dana takav osećaj imaju brojni fudbaleri širom sveta, a trebalo bi da ga ima i odlični levi bek Aston Vile i reprezentacije Francuske Luka Dinj.

Za njega nije bilo mesta na spisku selektora Didijea Dešana za Mundijal, iako zaista igra izuzetno dobar fudbal. Rekosmo trebalo bi da ga ima jer se to najverovatnije nije desilo.

Luka Dinj iza sebe ima porodicu, suprugu i dvoje preslatkih mališana koji su mu sigurno olakšali muke. Ma šta olakšali, učinili da ih uopšte i ne oseti!

 

 

Kada su saznali da Luka neće ići na Svetsko prvenstvo mališani su napravili pravu malu žurku u kući. Razdragani i rastrčani pevali su na sav glas: "Tata ostaje sa nama, tata ostaje sa nama..." A onda se u celu priču uključila i mama Tiziri koja je deci otkrila da to znači da ih čeka zajednički odmor.

Luka Dinj je deo reprezentacioje Francuske od 2014. godine, upisao je 46 nastupa, a bio je deo tima na Mundijalu u Brazilu. U Rusiji, i sada Kataru za njega nije bilo mesta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike