FSS otvorio prvi fan šop: Svi suveniri Srbije na jednom mestu, otkriveno i koliko će naših navijača biti u Kataru

09.11.2022

13:13

0

Događaju su prisustvovali i Stevan Stojanović i Nenad Bjeković

FSS otvorio prvi fan šop: Svi suveniri Srbije na jednom mestu, otkriveno i koliko će naših navijača biti u Kataru
Otvaranje prodavnice FSS-a - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Fudbalski savez Srbije uoči početka Svetskog prvenstva u Kataru, otvorio je svoju prvu fan šop prodavnicu u Beogradu, na Terazijama, 42. Navijačima je tako omogućeno da na jednom mestu kupe dresove, majice,trenerke, lopte, kao i školski pribor, ali i ostale suvenire.

Okupljenima se tim povodom obratio generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović, dok su događaju prisustvovali Stevan Stojanović i Nenad Bjeković.

24sedam/Goran Sivački
 

 

- Otvoren je prvi fan šop Fudbalskog saveza Srbije. Ovo je još jedan korak u nizu modernizacije rada Saveza. Imamo velike zahteve navijača za kupovinu novog dresa reprezentacije i navijačkih rekvizita. Ovde će domaći, ali i strani turisti moći da kupe originalni dresove, dukserice i trenerke, a tu je i dečiji i školski asortiman - naveo je Šurbatović i otkrio da FSS ima velike planove i u narednim danima: 

24sedam/Goran Sivački
 

 

- Za tri nedelje otvorićemo još jednu prodavnicu u Beogradu. Važno je istaći da će roba svojom cenom biti dostupna svima. Potražnja je velika i srećni smo zbog toga. Mi smo pred Svetsko prvenstvo u Rusiji prodali 36.000 dresova, a kupci su najviše bili iz Austrije, Švajcarske, Amerike, Rusije... Planiramo da otvorimo i onlajn prodavnicu i ove proizvode prodajemo širom sveta.

Generalni sekretar je potom izneo i važne servisne informacije za navijače Srbije koji će boraviti na Mundijalu u Kataru.

- Očekujemo nikad veću podršku, prodali smo više karata nego na prošlom Svetskom prvenstvu u Rusiji. Preko 12.500 karata! Za utakmicu protiv Brazila 4.433 ulaznica, za meč protiv Kameruna 3.783 i poslednji susret grupne faze protiv Švajcarske 3.796 karata. Nadamo se da će svi navijači imati priliku da obuku nove dresove naše reprezentacije i stanu uz nas - otkrio je Jovan Šurbatović i nastavio:

 

- Simpatizeri Srbije biće smešteni u tri fan zone, koje će se nalaziti u Dohi, Dubaiju i Bahreinu. Najveća baza biće u Dubaiju. Ta zona biće opremljena svim neophodnim sadržajima, hotel će biti u bojama srpske trobojke, a biće organizovana i četiri koncerta.

Srbija na Svetskom prvenstvu u Kataru igra u grupi G, zajedno sa Brazilom, protiv kojeg otvara šampionat, 24. novembra, od 20 sati, četiri dana kasnije sledi duel protiv Kameruna, a grupu zatvaraju duelom sa ekipom Švajcarske.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike