Srbiji u Istanbulu sudi Bugarin, znaju ga u Partizanu i Radu

12.10.2020

06:02 >> 09:22

0

Autor: J. T.

Orlovi u sredu igraju protiv Turske

Srbiji u Istanbulu sudi Bugarin, znaju ga u Partizanu i Radu
Copyright MN Press

Drugu oktobarsku utakmicu u Ligi nacija – posle poraza od Mađarske u Beogradu – fudbalska reprezentacija Srbije igra u sredu od 20.45 u Istanbulu protiv Turske.

Radi se o duelu 4. kola B grupe, a UEFA je za glavnog sudiju odredila Georgija Kabakova iz Bugarske.

Ovaj 34-godišnji arbitar iz Plovdiva poznat je navijačima Partizana iz beogradskog duela sa litvanskim Trakaijem pre dve godine, u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli su pobedili 1:0 autogolom Januševskisa u 57. minutu, a Bugarin je tri minuta ranije isključio gostujućeg igrača Modestasa Vorobjovasa .

Kabakov je i pre toga bio u Beogradu, 2015, kada je imao glavnu reč u duelu omladinske Lige šampiona između Rada i Domžala. Gosti iz Slovenije pobedili su 1:0, a utakmicu su obeležila tri crvena kartona: dva mladim “građevinarima” i jedan gostima.

Na međunarodnoj sceni sudi od 2013. godine. Dosad je domaćim ekipama dosudio pet, a gostujućim šest penala. Domaćinima je pokazao pet crvenih kartona, a gostima 12.

Prošle sezone je vodio duele grupne faze Lige šampiona između Totenhema i Olimpijakosa (4:2) i Real Madrida i Briža (2:2).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike