Kako da ga ne potpišu kada daje ovakve golove?! Van Persijev 15-godišnji sin stavio paraf sa "njihovim" Fejenordom (VIDEO)

18.05.2022

20:54

0

Autor: 24sedam

Ugovor je do 2025. godine

Kako da ga ne potpišu kada daje ovakve golove?! Van Persijev 15-godišnji sin stavio paraf sa "njihovim" Fejenordom (VIDEO)
40140_profimedia-0360985139_f - Copyright Profimedia/Abdullah Asiran / Anadolu Agency

Porodica Van Persi sudbinski je vezana za Fejenord. Robin (38) seniorsku karijeru je započeo i završio u klubu iz Roterdama, a sada je njegovim stopama krenuo i sin Šakil.

Napadač koji ima samo 15 godina potpisao je ugovor sa Fejenordom do 2025. godine.

- Klub je veoma zadovoljan kako se Šakil razvija. Ima pobednički mentalitet, daje golove sa lakoćom i pravi je vođa na treninzima, ali i u utakmicama. Tako je ugovor velika nagrada za njega - kazao je Rini Kolen, direktor Akademije.

- Pošto sam u klubu od desete godine, ovo je poseban dan za mene. Fejenord mi je drugi dom. San mi je da zaigram na (stadionu) De Kajpu i budem uspešan - rekao je mlađi od Van Persija, koji je u akademiji od leta 2017. godine.

Pre toga bio je i u školi Mančester sitija, a pogledajte i jedan od golova od pre dve godine.

Kada je reč o Robinu, za Fejenord je igrao od 2001. do 2004. godine, a onda su sledili angažmani u Arsenalu, Mančester junajtedu i Fenerbahčeu.

Vratio se u Fejenord 2018. godine, odigrao 37 utakmica i otišao u penziju. Sada i sam radi na Akademiji voljenog kluba, a bio je uključen u rad i stručnog štaba prvog tima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike