Nećemo novog Toleta! Delije najavljuju proteste zbog dolaska "zlotvora srpskog fudbala", Bjekovića na čelo FSS!

30.10.2022

22:29

0

Autor: 24sedam

Za sada je trenutni zamenik predsednika i jedini kandidat

Nećemo novog Toleta! Delije najavljuju proteste zbog dolaska "zlotvora srpskog fudbala", Bjekovića na čelo FSS!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Samo nekoliko sati posle pobede nad Kolubarom, i dan uoči izbora za predsednika Fudbalskog saveza Srbije oglasili su se i navijači Crvene zvezde. U saopštenju najavljuju proteste, ako za prvog čoveka bude izabran Nenad Bjeković koji trenutno obavlja funkciju zamenika predsednika.

To je u ovom trenutku realna opcija, pošto je jedini kandidat.

- Obaveštavamo sve navijače Crvene Zvezde, Delije, celu srpsku fudbalsku javnost... Ukoliko sutra Nenad Bjeković bude izabran za predsednika fudbalskog saveza, mi ćemo od 6. novembra i utakmice protiv Mladosti iz Lučana da krenemo u proteste!

Za početak jednom velikom protesnom šetnjom, za koju će svi biti obavešteni na vreme kada i gde će biti. Nakon toga, idemo dalje u borbu do kraja i dok ne vidimo leđa zlotvoru srpskog fudbala Nenadu Bjekoviću! Nećemo novog Toleta! 75-a godina je vreme za penziju, a ne za funkciju - navedeno je u saopštenju.

Podsetimo, Zvezda je poslala dopis FSS-u kojem je zatraženo odlaganje izbora, ali je odgovor bio negativan. Takođe, sugerisano im je da je trebalo da imaju svog kandidata.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike