Za Zvezdu još ništa nije gotovo! Magiko je optimista, a Dragović tužan i ljut!

28.10.2022

04:53

0

Autor: 24sedam

Vodeći gol postigao Katai, a odlučujući Pešić

Za Zvezdu još ništa nije gotovo! Magiko je optimista, a Dragović tužan i ljut!
Aleksandar Katai - Copyright MN Press

Aleksandar Katai je "načeo" Trabzon u utakmici 5. kola Lige Evrope, a imenjak Pešić "dokrajčio". Sada se čeka sledeći četvrtak, i gostovanje Crvene zvezde Monaku u utakmici koja će sve rešiti.

Tada će se znati definitivno, da li se ide u 1/16 finala Lige Evrope, u Ligu konferencija ili se evropska priča završava.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu, osvojili nova tri boda i sada stanje na tabeli deluje bolje. Utisak je da smo svi jednaki i da svako sa svakim može da igra. Ništa još uvek nije gotovo, očekuje nas utakmica protiv Monaka u kojoj želimo da ostvarimo dobar rezultat i da prezimimo u Evropi - rekao je Zvezdin "Magiko".

I dok će se od Kataija mnogo očekivati, na terenu u Monte Karlu neće biti Aleksandra Dragovića, zbog žutog kartona.

- Tužan sam, ali i ljut zbog toga, jer smatram da prekršaj nije bio za žuti karton. Ipak, nadam se da će saigrači i bez mene pobediti, te da ćemo ponovo zajedno slaviti. Mnogo bi mi bilo lakše da mogu da igram, ovako ću biti tu sa strane, ali situacija je takva. Valjda će Milunović dati gol, a mi proći dalje.

MN Press
 

Nije bila laka utakmica i znali smo da ako želimo evropsko proleće, moramo da pobedimo Trabzon. Dali smo sve od sebe, kao što sam rekao i pre dva dana na konferenciji da verujem da će biti, i zahvaljujući toj borbi smo trijumfovali. Pobeda je za naše navijače koji su nas bodrili 90 minuta. Srećan sam što smo još uvek u igri - kazao je iskusni defanzivac, a na njegove reči se nadovezao već spomenuti Milunović.

- Izuzetno težak meč u kom smo poslednji atom snage ostavili na terenu... Vidim iscrpljena lica kod saigrača, ali kada osvojiš tri boda sve je lakše i sve se zaboravlja. Ovo je poslednja evropska utakmica u ovoj kalendarskoj godini na našem stadionu i izuzetno sam srećan što smo pobedili. Idemo u Monako po prolaz.

Timska igra je donela pobedu, a ekipa uvek izbaci pojedince kao što je to danas slučaj sa Katiajem i Pešićem. Oni su postigli golove, ali cela ekipa radi za to, videli ste reakciju svih kod prvog gola, a kod drugog, odličan prodor Bukarija. Timski duh krasi našu svlačionicu i uprkos tome što smo bili u krizi, izašli smo iz nje i iz meča u meč pokazujemo naše kvalitete. Uvek smo tu jedan za drugog, tako da je ovo definitivno timska pobeda.

MN Press
 

Kada imaš prednost i treba da čuvaš vreme, ono sporo teče, ali bili smo koncentrisani i vodili računa o detaljima. Komentarisao sam sa Dragovićem posle meča da nisu imali mnogo šansi, ali da smo morali u svakom trenutku da budemo na oprezu i na "prstima".

Tako da, 90 minuta potpune budnosti i spremnosti na reakciju. Izuzetno teška utakmica i psihički i fizički. Sad se okrećemo Kolubari, želimo da pobedimo, a potom i Monaku - podvukao je Milunović koji je sa Dragovićem činio štoperski tandem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike