Tvrdoglav sam, ne idem dok ne osvojim Ligu šampiona! Menadžer Atletika teško proživeo dramu sa Leverkuzenom!

27.10.2022

14:51

0

Autor: 24sedam

Dijego Simeone ne odustaje od zacrtanog cilja

Tvrdoglav sam, ne idem dok ne osvojim Ligu šampiona! Menadžer Atletika teško proživeo dramu sa Leverkuzenom!
Dijego Simeone - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Upornost se isplati, kaže narod, a toga se drži i menadžer Atletiko Madrida Dijego Simeone.

Teško je setiti se nekog stručnjaka koji je trenutno duže na klupi istog kluba od Simeonea. On radi u Atletiko Madridu od 2011. godine.

Preživljava i proživljava uspone i padove, a pred sobom ima jedan jasan cilj! I nema nameru da odustane. Pa čak i kada mu se dese stvari koje su mu se desile u sredu uveče.

Bizaran remi sa Leverkuzenom izbacio je ekipu Atletika iz Lige šampiona, a Simeone imao još jedan "užasan dan na poslu".

- Težak trenutak, ali neću podneti ostavku. Tvrdoglav sam i sve dok sam u klubu insistiraću da dođemo do trofeja u Ligi šampiona, koji nam je potreban - rekao je Simeone.

Argentinac ima ugovor do 2024. godine sa klubom sa kojim je osvojio dve titule prvaka Španije, Kup kralja, Superkup Španije, dve Lige Evrope i dva Superkupa Evrope.

Ligu šampiona nema, a bio joj je veoma blizu 2016. godine, kada su ga sekundi delili od trofeja u finalu sa madridskim Realom. Ipak, primljen je gol u zaustavnom vremenu, a "kraljevski klub" je slavio u produžecima i ostavio Simeonea bez toliko željenog trofeja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike