Nije Srbin napao nožem trenera! Prebili ga saigrači Ukrajinac i Čeh, završio u bolnici sa teškim povredama

27.10.2022

14:53

0

Autor: 24sedam

Srpski fudbaler u besu se uhvatio za nož

Nije Srbin napao nožem trenera! Prebili ga saigrači Ukrajinac i Čeh, završio u bolnici sa teškim povredama
bojan - Copyright Printscreen/YouTube

Šokantna vest iz Češke da je malo poznati srpski fudbaler Bojan Đorđić iz drugoligaškog kluba Varnsdorf nožem napao trenera golmana, dobila je i svoj nastavak.

Kako piše "Kurir" koji je razgovarao sa igračevim menadžerom Ilijom Majstorović, Đorđić je prebijen od saigrača i trenutno se zbog zadobijenih povreda nalazi u bolnici. 

- Bojan je bio povređen, bilo je upitno da li će moći da igra narednu utakmicu. Međutim, trener ga je konstantno zvao, da pita hoće li moći da igra. Nakon nekoliko poziva Bojan se iznervirao i prekinuo vezu. Kada se na kraju ipak pojavio na treningu, ljubomorni saigrači su ga napali. Njih dvojica, Čeh i Ukrajinac su ga tukli, tj. jedan ga je držao, a drugi tukao. Završio je sa teškim povredama glave. Na kraju je morao da da izjavu u policiji - navodi Majstorović i dodaje.

 - Policija je tu napravila grešku, morali su da ga pošalju u bolnicu, na pregled. Zadobio je teške povrede glave, bio je sav krvav.

Nož je, ipak, bio u Đorđićevoj ruci ...

- Besan zbog svega što se dogodilo, Bojan je onako sav ispovređivan i ljut zbog toga što je tako napadnut, otišao u prostorije kluba. Došao je u svlačionicu gde je bio i taj trener, držao je nož u ruci, ali nije nikoga napao. Koliko su bile teške povrede glave koje je prethodno zadobio, ubrzo se srušio na pod. Nakon toga su ga ponovo odveli u policiju - navodi Majstorović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike