Nije Ronaldo jedini otišao u svlačinicu, pravili smo i mi greške! Legende napravile haos u studiju zbog Portugalca!

23.10.2022

07:41

0

Bivši as Čelsija ga nije štedeo

Nije Ronaldo jedini otišao u svlačinicu, pravili smo i mi greške! Legende napravile haos u studiju zbog Portugalca!
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Odlukom da meč sa Totenhemom napusti ranije i ode u svlačionicu, kao i da odbije ulazak u igru, Kristijano Ronaldo nije razbesneo samo Crvene đavole, već i čitavu sportsku javnost. Junajted se odlučio za suspenziju legende kluba, a povodom ovakvog razvoja situacije oglasili su se bivši igrači ekipe sa Old Traforda.

U studiju pred meč Čelsija i Mančester junajteda koji je okončan podelom bodova, 1:1, Roj Kin, Geri Nevil i Džimi Flojd Haselnbajnk su ušli u raspravu zbog Portugalca.

Sva trojica su osudila potez napuštanja utakmice, ali ga je Kin potom i branio.

- Dojadilo mu je. Ima 37 godina i hoće da bude najbolji na svetu. Gledamo ga iz nedelje u nedelju, tu je. On je ljudsko biće, ima mane, igrači su radili mnogo gore stvari u tom klubu - rekao je Kin.

Potom se dotakao i trenera Erik ten Haga i brazilskog fudbalera, Entonija.

- Entoni je štrajkovao da bi otišao iz Ajaksa, sad Ten Hag priča o timskom duhu u svemu, pa i trener je napustio Ajaks i došao. Nije bio jedini igrač koji je otišao u svlačionicu, pravili smo i mi greške, pa su nas kažnjavali. Dešava se - naveo je Kin.

Tada je usledila rasprava, a najpre se umešao Nevil.

- Moraš da rešiš taj problem. Nije trener došao i pričao da je završena priča za Ronalda, samo je kažnjen. Kristijano je prošle godine imao incidente sličnog tipa i dok je bio Solskjer tu. Kada se ponaša tako ostavlja negativan utisak na ceo tim. Ne možeš da ga braniš za to što je otišao - istakao je Geri i izavao reakciju Haselnbajnka: 

- Ne pokazuje ono šta treba. Kada igra, Mančester gubi utakmice kada je on tu. Ne može da nosi tim više. Ne može da bude više glavni igrač, ne može - smatra bivši igrač Čelsija.

Ipak, tačku na ovu raspravu stavio je Kin.

- Gledamo neke loše utakmice. On želi da nastavi da igra, ne branim ga za ponašanje, to ne bi trebalo da radi. Da igra više mečeva, davao bi golove, garantujem to. Sa njim na terenu osvajali bi više bodova. Pitali ste me, kažem vam, to mislim - zaključio je Kin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike