Možda je otišao da tetki odnese lek! Ronaldov odlazak sa Old Traforda prva vest na Ostrvu

20.10.2022

10:05

0

Autor: 24sedam

Kad Portugalac definitivno ode biće dosadno

Možda je otišao da tetki odnese lek! Ronaldov odlazak sa Old Traforda prva vest na Ostrvu
ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Super/

Bivši defanzivac Mančester junajteda Patris Evra traži od medija i navijača da prestanu da se bave samo Kristijanom Ronaldom.

Proslavljeni bek iz trofejnog perioda "crvenih đavola" ustao je u zaštitu saigrača nakon što su počele da stižu masovne optužbe zbog njegovog odlaska sa stadiona u 89. minutu meča protiv Totenhema kada je postalo izvesno da neće ući u igru kao rezervni igrač.

Portugalcu se zamera što nije sačekao kraj meča kako bi sa ostalim igračima proslavio pobedu (2:0), a tvrdi se da je on odmah napustio i stadion.

Profimedia
 

- Svi ljudi su različiti! Želim da se fokusiram na to kako igra Mančester junajted, a ne da raspravljam o Kristijanu Ronaldu i branim ga. Ne znamo da li je rekao Ten Hagu ili bilo kome da odlazi u svlačionicu. Ali svi pokušavaju da podmetnu skandal jer je Kristijano otišao. Možda je otišao unutra da obavi medicinski pregled i rekao nekome o tome. Ne želim da tražim izgovore. Moramo da prestanemo da pričamo o Ronaldu svaki dan - kaže Evra.

Ovim problemom baviće se Ten Hag, jer je već očigledno da se Ronaldo nije nikome javio kao što to navodi Evra.

- Nisam obratio pažnju na to, pozabaviću se time sutra. Želim da fokus ostane na ekipi. Bilo je veličanstveno od svih 11 igrača. Moram da ispravim izjavu, to je bio i dobar nastup rezervista koji su ušli u igru. Ovo je bila timska igra. Videli smo 11 igrača koji se brane i 11 igrača koji napadaju. Zadovoljan sam - rekao je Ten Hag.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike