Poznati španski sudija se iznervirao kada mu je igrač zatražio da ne pričaju više o privatnim stvarima! Odmah ga isključio!

20.10.2022

13:25

0

Autor: 24sedam

Mateu Lahoz izgleda "mekan kao duša", ali nije baš tako

Poznati španski sudija se iznervirao kada mu je igrač zatražio da ne pričaju više o privatnim stvarima! Odmah ga isključio!
lahoz - Copyright Profimedia

Španski fudbaler Serhio Kanales dobio je prvi crveni karton u svojoj 16 godina dugoj profesionalnoj karijeri i to u 98. minutu utakmice Kadiz - Betis 0:0.

Iskusni 31-godišnji igrač Betisa, svojevremeno jedan od najmlađih debitanata u Primeri, dobio je dva žuta kartona od poznatog sudije Antonija Mateua Lahoza za svega minut, a njihov razgovor koji je prethodio isključenju danas je jedna od najvažnijih sportskih tema u španskim medijima koji se bave fudbalom.

Navodno je Kanales zatražio od Lahoza da za još minut produži utakmicu, na šta mu je pokazan žuti karton uz poruku:

- Ako nastaviš da pričaš sa mnom, isključiću te!

- Ako mi je zabranjeno da pričam, onda me nemojte više pitati za lične stvari - odgovorio je Kanales Lahozu.

 

 

Posle ove rečenice pokazan mu je crveni karton.

"Marka" otkriva da su dva aktera dala prilično različite verzije događaja. Lahoz je u svom izveštaju istakao da je prvi žuti karton pokazan zbog "zapažanja o sudijskim odlukama”, a drugi zbog "ponovljenih komentara na sudijske odluke nakon upozorenja”.

Kanales uverava da mu je prvi žuti pokazan jer je tražio minut dodatnog vremena. Sudija mu je, prema ovoj verziji, pokazao sat ukazujući mu da ga je već dao, ali je igrač insistirao da je dao još jedan i to je izazvalo prvu opomenu.

Lahoz ga je tada navodno upozorio da će, ako mu kaže još nešto, pokazati i drugi. Kanales je tada navodno odgovorio "dobro, ali onda me ne pitajte više o porodici", što je navodno dotični sudija više puta uradio tokom mečeva u kojima je delio pravdu Betisu, iako ne zna igrača lično.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike