Prelepa Dileta ponovo ljubi fudbalera! Svet je zaprepašćen njenim izborom (FOTO)

20.10.2022

12:24

0

Autor: 24sedam

Italijanka svojevremeno bila u vezi sa igračem Juventusa Mikeleom Paolućijem

Prelepa Dileta ponovo ljubi fudbalera! Svet je zaprepašćen njenim izborom (FOTO)
leota - Copyright Printscreen/YouTube

Italijanska novinarka poznata po neobičnoj lepoti Dileta Leota izgleda da je predala svoje srce fudbaleru.

Ako je verovati magazinu "Gente" Italijanka je započela ljubavnu vezu sa Lorisom Karijusom, nemačkim golmanom, koji je svojevremeno stajao među stativama Liverpulovog gola.

Trenutno je drugi čuvar mreže Njukasla, a dok čeka svoje nove premijerligaške minute uspeo je da zavede devojku za kojom ludi pola planete. Dileta (31) je starija dve godine od Nemca, ali to izgleda njjima ništa ne smeta da dalčje razvijaju vezu koja je počela praćenjem na Instagramu pre nekoliko nedelja. 

Printscreen/YouTube
Loris Karijus

"Gente" doznaje i da je Italijanka krenula na kurs engleskog jezika, kako bi, kako oni pišu, mogla što bolje da razume Karijusa. Nemac je svojevremeno bio u vezi sa Sofijom Tomalom, koja je sada osvojila Aleksandra Zvereva.

Navijači ga se sećaju po nespretnim intervencijama u finalu Lige šampiona iz 2018. godine, kada je doprineo porazu Liverpula od Real Madrida - 3:1.

 

 

 

 

Sa druge strane, Dileta je ranije bila u vezi sa fudbalerom Mikeleom Paolučijem, koji je nekada bio napadač Juventusa. Jedno vreme se spekulisalo i da je u tajnoj vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali ...

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike