Stigle prve fotografije: Šta Ronaldo radi u izolaciji?

14.10.2020

10:17 >> 10:19

0

Autor: D. B.

Zvezda Portugalije i Juventusa bio je pozitivan na koronavirus

Stigle prve fotografije: Šta Ronaldo radi u izolaciji?
Copyright "AFP PHOTO /HANDOUT/ DIOGO PINTO/ FPF

Pola Evrope strahuje zbog vesti da je Kristijano Ronaldo zaražen koronavirusom dok, kako deluje, portuglaski as potpuno opušteno čeka da napusti izolaciju.

Hotel u kome se Ronaldo nalazi u izolaciji Profimedia/AFP PHOTO /HANDOUT/ DIOGO PINTO/ FPF

Deo klubova je u problemu zbog toga što je Kristijano bio u bliskom kontaktu sa drugim igračima, što iz nejgove reprezentacije, što iz timova Španije i Francuske protiv kojih je igrao tokom proteklih desetak dana.

Ronaldova korona “ubila” Juventusovu vrednost na berzi

Naravno, mnogo strahuje i Juventus. Činjenice govore sledeće: Ronaldo je bio pozitivan na prvom testu, protokol UEFA nalaže da igrač mora da bude negativan najmanje sedam dana pre utakmice da bi mogao da zaigra u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Ronaldov test je bio pozitivan 13. oktovara, a meč protiv Barselone u drugom kolu Lige šampiona je 28. Teško je verovati da će do tada jedan od najboljih fudbalera svih vremena dobiti dozvolu da zaigra. Za sada je potpuno jasno da će Ronaldo preskočiti meč protiv Krotonea u Seriji A, kao i Dinama iz Kijeva u Ligi šampiona.

Ronaldo je uslikan u momentu dok je sa terese svoje hotelske sobe, u trenerci reprezentacije, posmatrao trening kolega. Kada je shvatio da su mu ispod hotelske sobe brojni fotografi odmah je zauzeo pozu, razvukao osmeh i podigao je palac uvis signalizirajući da je sasvim dobro.

Georgina uputila Kristijanu dirljivu poruku pošto je saznao da ima koronu (Foto)

Ipak, osmeh bi mogao da mu nestane kada se bude vratio u Italiju. Naime, pošto su se u njegovom Juventusu pojavila da slučaja obolenja od koronavirusa, vlasti u Italiji su propisale da čitav tim mora da ostane u izolaciji. Za razliku od ostalih kolega Ronaldo je zajedno sa još šestoricom fudbalera otputovao u nacionalne timove, pa je moguće da će protiv njih biti pokrenut i prekršajni postupak.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike