Georgina uputila Kristijanu dirljivu poruku pošto je saznao da ima koronu (Foto)

13.10.2020

19:35

0

Autor: Adam Štulić

Ronaldova devojka podelila na društvenim mrežama reči podrške portugalskom asu

Georgina uputila Kristijanu dirljivu poruku pošto je saznao da ima koronu (Foto)
Copyright Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Posle početnog šoka vešću da je jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo zaražen virusom korona, portugalaskom asu počele su da pristižu i prve podrške. A od koga bi one bile, ako ne od njemu najbližih…

Kristijanova izabranica Georgina Rodrigez je na svojim društvenim mrežama objavila snimak ekrana tokom razgovora sa asom Juventusa, na kojem je imala posebnu poruku.

Virus korona nije jedini problem za Ronalda, u strahu i evropski velikani

– Ti si moja inspiracija – napisala je Georgina uz emotikon srca pored glave Kristijana Ronalda, kojem je podršku pružila i majka.

Printscreen/Instagram/Georginagio

Podsetimo, Dolores Aveiro je pre nekoliko meseci doživela moždani udar, posle kojeg je Kristijano svaki slobodan trenutak koristio da bude uz nju, a sada se situacija malo okrenula.

– Bog je dao velike bitke velikim ratnicima. A ovo je još jedan rat koji ćeš pobediti sine – napisala je Ronaldova mama na Instagramu.

Ronaldova korona “ubila” Juventusovu vrednost na berzi

Podsetimo, portugalski fudbalski savez objavio je u utorak da će Kristijano Ronaldo propustiti meč protiv Švedske u Ligi Nacija jer mu je test na virus korona bio pozitivan, uz dodatak da se fudbaler Juventusa oseća dobro i da nema nikakve simptome virusa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike