Petrić hladan, nikad vruć! Sada nam odlaganje dolazi na naplatu!

16.10.2022

19:36

0

Autor: 24sedam

Parni valjak došao do trijumfa posle preokreta

Petrić hladan, nikad vruć! Sada nam odlaganje dolazi na naplatu!
FK Partizan03 - Copyright MN Press

Duel beogradskih crno-belih i belo-crnih pripao je Partizanu. Iako je poveo Čukarički, pobedio je domaćin sa 3:2. Kao što je uobičajeno, pred kamere su stali šefovi stručnih štabova, Gordan Petrić i Dušan Kerkez.

Strateg domaćina, Petrić je priznao da je hladan, odnosno da mu glava nije "vruća".

- Nemam šta da zamerim, bili su u nekim trenucima spori sa loptom, u nekim trenucima reakcija kod nekih prilika nije ista kao kad imate sigurnost, kad ste odmorni. To sve ide fizičkom spremom, nemam šta da zamerim, dobro je da su ostali pribrani da završimo ovu utakmicu na pravi način.

U četvrtak, crno-beli su upisali veliku pobedu u Ligi konferencija, protiv Kelna, a to je bila samo jedna utakmica u nizu.

- Ono što sam pričao i pre otprilike 10 dana, da li će moji igrači imati gori, a da izdrže do 13. Ja sam se plašio ove utakmice, ne jer je Čuka dobra, nego da li će nas stići umor. To se videlo kod reakcija nekih igrača. Žao mi je što nismo ponovili igru kao pre neki dan, ali Čukarički je zaslužio i bod po šansama.

Na nama je da oporavimo igrače do sledeće utakmice, to je ono što sam rekao i na konferenciji, ono što je odlagano sada dolazi na naplatu - rekao je Petrić, koji je potom istakao da je umor jedini problem i neprijatelj njegove ekipe - kazao je Petrić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike