Laporta ljut na pojedine fudbalere Barselone, želeo je sve da uništi! Remi sa Interom poslednja kap u posrnuću katalonskog velikana?

14.10.2022

07:49

0

Sve im bliža Liga Evrope

Laporta ljut na pojedine fudbalere Barselone, želeo je sve da uništi! Remi sa Interom poslednja kap u posrnuću katalonskog velikana?
Tan2022-10-13_102755771_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Emilio Morenatti

Ovu sezonu nekolicina slavnih klubova otvorili su prilično loše, među njima je i velika Barselona, čiji je predsednik, Đoan Laporta, nezadovoljan rezultatima.

Katalonski klub je u Ligi šampiona na četiri meča stigao samo do četiri boda, a remi u poslednjoj rundi sa Interom nije se dopao pristalicama kluba iz Španije.

Kako tvrdi španski novinar Hoze Alvarez Haja, nakon što je Barselona ostala sa jako malim šansama da se plasira u osminu finala elitnog takmičenja, pa im sleduje Liga Evrope, Laporta je održao nekoliko hitnih sastanaka.

- Mateu Alemani i Žordi Krojf pokušali su da smire Laportu. On je bio totalno van kontrole. Želeo je da uništi sve, jer vidi da je projekat ugrožen. Laporta je bio uzbuđen zbog Lige šampiona. On planira da napravi neke promene početkom naredne godine. Situacija u klubu je dosta komplikovana posle remija sa Interom - rekao je Alvarez.

Tokom leta, Barsa je u letnjem prelaznom roku potrošila 333 miliona evra na pojačanja.

- Laporta je umoran od nekih igrača. Ljut je zbog njih. On je poslednjih nekoliko nedelja govorio o njima. Alemaniju nije ugrožena pozicija sportskog direktora - naveo je španski novinar.

Barselona je u letnjem prelaznom roku angažovala Rafinju, Žila Kundea, Roberta Levandovskog, Frenka Kesija, Andreasa Kristensena, Ektora Beljerina i Markosa Alonsa.

Barselona će u subotu od 16.15 časova u Madridu igrati sa Realom u meču 10. kola španske La Lige.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike