Da ih opet ne kažnjavaju, Pazarci ceo stadion pokrili kamerama! Ni muva neće moći da proleti, a da se ne zna! (FOTO)

13.10.2022

14:42

0

Autor: 24sedam

Od maja nisu igrali pred svojom publikom zbog kazne

Da ih opet ne kažnjavaju, Pazarci ceo stadion pokrili kamerama! Ni muva neće moći da proleti, a da se ne zna! (FOTO)
FK Novi Pazar - Copyright MN Press

Na stadionu u Novom Pazaru instaliran je sistem video nadzora, što je potvrđeno i na klupskoj Fejsbuk stranici.

- Za potrebe Fudbalskog kluba Novi Pazar realizovan je projekat izgradnje novog sistema video nadzora na Gradskom stadionu. Sistem trenutno sadrži 12 kamera za nadzor ključnih tačaka unutar stadiona, 12 na spoljašnjem delu, kao i 10 kombinovanih kamera unutar terena, što ukupno iznosi 34 kamere.

Facebook/FK Novi Pazar
 

Video nadzor koji je postavljen dodatno će omogućiti da se očuva ovaj prostor. Isto tako verujemo da je i ovo jedan od načina koji će se sprečiti neodgovorne pojedince i delikvente od bilo kakvog devastiranja i raznog huliganstva.

Ceo sistem je odrađen na zahtev MUP-a i komisije za intergitet i bezbednost, što znači i obavezno ustupanje snimaka ako bude zahtevala situacija. Molimo naše verne navijače da fer i sportski navijaju, jer je to jedini način da se da vetar u leđa našim fudbalerima, kako bi ostvarili što bolji plasman - navedeno je u saoštenju.

Podsetimo, Pazarci od maja nisu igrali pred svojom publikom. Bili su kažnjeni zbog incidenata na tribinama tokom baraža za opstanak sa IMT-om.

Međutim, u subotu (17.00 TV Arena sport 3) će pred navijačima dočekati Vojvodinu, a za ovaj meč vlada veliko interesovanje o čemu svedoče i redovi za ulaznice.

 

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike