Slavoljub Muslin na pragu novog trenerskog izazova: Baš sam se zaželeo posla

15.10.2020

08:29 >> 09:50

0

Srpski stručnjak ozbiljan kandidata da preuzme posao selektora u našem komšiluku

Slavoljub Muslin na pragu novog trenerskog izazova: Baš sam se zaželeo posla
Copyright MN Press

Bivši strateg reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin mogao bi da prihvati novi selektorski izazov i to u komšiluku. Iskusni stručnjak spominje se kao jedan od kandidata za klupu nacionalnog tima Bosne i Hercegovine, a u izjavi za portal reprezentacija.ba priznaje da ne bi imao ništa protiv preuzimanja “zmajeva”:

– Već više od godinu dana sam bez trenerskog posla i moram priznati da sam se iskreno poželeo rada. Bilo je u proteklom periodu nekog interesovanja, kombinacija, ali većinom su to bili klubovi koji meni baš i nisu bili zanimljivi. Reprezentacija je nešto drugo. To je izazov za svakog trenera, pa i za mene, tako da sam spreman za bilo kakvu priču. Još mi se radi, zdravlje me služi, imam motiva… – ističe Muslin.

Nije prvi put da se Muslin dovodi u vezu sa selektorskim poslom u BiH, što priznaje i sam:

-Postojao je kontakt sa ljudima iz BiH, ne krijem, ali nije došlo do dogovora. Od tada se nismo čuli. U svakom slučaju, otvoren sam za bilo kakav razgovor da vidim da li smo na istoj talasnoj dužini. Pratio sam u proteklom periodu reprezentaciju i šteta je što se nije plasirala na Evropsko prvenstvo.

Kao protivkandidati u medijima se spominju Mladen Krstajić, Ćezare Prandeli, Safet Sušić, kao i bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike