Poruka Ostoje Mijailovića fudbalerima odzvanja među crno-belima! I vi ste naša porodica, Partizan je samo jedan! (FOTO, VIDEO)

04.10.2022

19:42

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek JSD Partizan želi da budućim generacijama ostavi bogato nasleđe

Poruka Ostoje Mijailovića fudbalerima odzvanja među crno-belima! I vi ste naša porodica,  Partizan je samo jedan! (FOTO, VIDEO)
partizan proslava e (10) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan proslavilo je 77. rođendan.

Uz prisustvo brojnih legendi, bivših i sadašnjih sportista i sportskih radnika, dodeljene su nagrade najboljima, a predsednik Ostoja Mijailović poželeo je sreću i zdravlje svima, voleli Partizan ili ne.

- Reći ću vam ono što mi je na srcu. Prvo da se zahvalim klubovima koji su mi dali podršku da postanem predsednik JSD Partizan. Hvala onima koji danas nisu tu. Moram da im poručim da su i oni naša porodica i da smo svi zajedno jedan Partizan! Nema dva Partizana - prve su reči Mijailovića na proslavi 77. rođendana.

- Mi smo se ovde sakupili da pokušamo da se odužimo našim predacima koji su nam ostavili najtrofejnije sportsko društvo. Da pokušamo da našoj deci, budućim pokoljenjima ostavimo sportsko društvo koje će takođe biti uspešno i bogato trofejima. Želim da čestitam dobitnicima nagrada i da kažem da njihove nagrade svima nama treba da budu motiv da radimo i učinimo Partizan jačim.

Mijailović je pre uručenja nagrada najboljim pojedincima i klubovima iz JSD Partizan poručio:

- Želim da zahvalim svim prijateljima kluba koji su danas ovde, i onima koji ne navijaju za Partizan, ali su došli da daju podršku. Želim da zahvalim sponzorima bez kojih ne bismo funkcionisali kako treba, kao i našem najvećem rivalu SD Crvena zvezda koji je danas poslao iskrenu, prijateljsku čestitku. Zahvalnost i FK Vojvodina. I još samo jednu rečenicu želim da kažem, da ćemo savesno raditi u interesu Partizana, da ćemo se truditi da promocija našeg Partizana na svakom koraku bude sve veća i veća. Živeo Partizan!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike