Žene Runija i Vardija se zakrvile i završile pred sudijom! Objašnjeno zašto će jedna će morati da plati kaznu milion i po evra

04.10.2022

16:23

0

Autor: 24sedam

Velika novčana odšteta za "špijuniranje u korist tabloida"

Žene Runija i Vardija se zakrvile i završile pred sudijom! Objašnjeno zašto će jedna će morati da plati kaznu milion i po evra
vardi1 - Copyright Profimedia

Britansko pravosuđe odlučilo je da supruga Džejmija Vardija Rebeka isplati 1.500.000 evra Kolin Runi, ženi Vejna Runija.

Ovo je epilog sudskog procesa u kojem su žene dva poznata fudbalera jednu drugu optuživale za sve i svašta, a na kraju je deblji kraj izvukla supruga centarfora Lester.

Slučaj nazvan "VAGata Kristi" (VAG - skraćenica koja označava žene i devojke poznatih fudbalera), počeo je optužbom Kolin Runi na račun Rebeke Vardi za curenje informacija o njoj u engleskom tabloidu "The Sun".  

U znak odmazde, Rebeka Vardi je tužila gospođu Runi, a presuda je glasila na 1,7 miliona evra. Kolin Runi je objasnila da je ono što je objavila na njenom privatnom nalogu redovno pojavljivalo u novinama. Sumnjajući na Rebeku Vardi, ona je rekla da je sprovela istragu tako što je blokirala sve iosim JEDNOG naloga.

Zatim je objavila lažne priče o svom životu - uključujući putovanje u Meksiko radi navodnog rodno selektivnog tretmana za njeno dete, da vidi da li su završile u tabloidu, što se i dogodilo.

- Napravila sam snimke ekrana koji jasno pokazuju da je samo jedna osoba videla priče - rekla je Runijeva.

- To je... nalog Rebeke Vardi.

Runi je prepričala svoju neprijatnu diskusiju sa Džejmijem Vardijem tokom suđenja.

Gospođa Vardi je negirala i odlučila da tuži gospođu Runi za klevetu. Sudija je smatrao da je "verovatno”, kako je tvrdio, do curenje došlo od agenta za odnose s javnošću Rebeke Vardi, koji je delovao uz njeno odobrenje.

Gospođa Vardi je bila svesna ovakvog ponašanja i tolerisala ga je, aktivno se angažujući u njemu - rekao je sudija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike