Crno-beli se ne šale, pravi su hit Serije A! Udineze vezao šestu pobedu u nizu!

03.10.2022

20:55

0

Autor: 24sedam

Lazar Samardžić asistirao Slovencu Jaki Bijolu za slavlje u 93. minutu

Crno-beli se ne šale, pravi su hit Serije A! Udineze vezao šestu pobedu u nizu!
profimedia-0727840135 - Copyright Profimedia

Fudbaleri Udinezea nastavili su sa sjajnim partijama, u 8. kolu Serije A slavili su na gostovanju Veroni rezultatom 2:1, bio je to njihov šesti trijumf u nizu.  

Domaćin je poveo u 23. minutu efektnim pogotkom Džoša Doiga koji je u kazenom prostoru volej udarcem iskosa smestio loptu u suprotan ugao.

Do kraja meča gosti su preokrenuli rezultat, u 3. minutu nadoknade nakon centaršuta Lazara Samardžića iz slobodnog udarca sa leve strane, u petercu domaćina visoko je skočio Slovenac jaka Bijol i udarcem glavom smestio loptu u mrežu za konačnih 2:1. 

U otvorenoj utakmici ređale su se šanse na obe strane, ali je do 75. minuta samo majstorija Doiga iz 23. minuta našla put do mreže.

Beto, najbloji strealc Udinezea, tada je iskoristio idelano proigravanje Delafeua. Primio je loptu u šesnestercu domaćina i udarcem po zemlji izjednačio na 1:1.

Verona je ostala na jednoj pobedi u osam odigranih kola i nalazi se u zoni ispadanja dok su crno-beli iz Udina treći sa samo bodom manje od vodećeg dvojca Napolija i Atalante.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike