Kokain i bahanalije s Ruskinjama na jahti! Kako sam od fudbalera Intera postao zidar! (VIDEO)

02.10.2022

10:36

0

Autor: 24sedam

Fabio Mačelari (48) spiskao sav novac koji je zaradio u karijeri

Kokain i bahanalije s Ruskinjama na jahti! Kako sam od fudbalera Intera postao zidar! (VIDEO)
fabio mačelari - Copyright Printscreen/YouTube

Filmsku, ma i holivudsku priču ima Fabio Mačelari (48).

Nekadašnji fudbaler Lećea, Kaljarija, milanskog Intera i Bolonje važio je za velikog talenta, ali ga je način života doveo do toga da jedva sastavlja kraj sa krajem. Sve silne novce koje je zaradio tokom karijere spiskao je na prilično bizaran način.

Davne 2000. godine stigao je u Inter, bio saigrač sa čuvenim Brazilcem Ronaldom i veoma brzo je postao više nego bogat. I više bogat nego što je to mogao da podnese, očigledno.

Brzo su na red stigli noćni izlasci, poroci, razne bahanalije, a u jednom podkastu objasnio je kako je upropastio to što je imao.

- U Bolonji sam zbog operacije pauzirao četiri i po meseca, a kada sam se vratio na teren otišao sam u Porto Servo i iznajmio jahtu. Tamo su mi se pridružile dve Ruskinje, bila je luda zabava,... Kada su u Bolonji saznali za to, raskinuli su ugovor sa mnom - ispričao je Mačelari, koji je svojevremeno vlasniku Kaljarija priznao da redovno konzumira kokain dok igra za njegov klub.

 

 

Nije prošlo dugo, a Fabio je postao zavisnik i 2005. je konačno završio sa Serijom A. Igrao je u nižim ligama do 2015. godine kada je karijera konačno bila gotova.

A onda je na red došao život. Kako je sve što je imao spiskao na provod i narkotike Fabio je morao da počne da radi "obične" poslove samo da bi preživeo. Bio je konobar, pekar, šumar, zidar...

- Nije bilo lako vratiti se normalnom životu pogotovo kada si navikao da trošiš mnogo. Shvatiš da moraš sve ponovo ili ćeš umreti - zaključio je nekada veliki talenat italijanskog fudbala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike