Ćiro u svom stilu o igračkim danima: Pustite priču da sam bio loš fudbaler, zvali su me u reprezentaciju Jugoslavije

03.10.2022

12:31

0

Autor: 24sedam

Blaževića naljutila Vikipedija

Ćiro u svom stilu o igračkim danima: Pustite priču da sam bio loš fudbaler, zvali su me u reprezentaciju Jugoslavije
profimedia-0289414877 - Copyright Profimedia/Xinhua/Miso Lisanin

Najbolji hrvatski trener svih vremena Miroslav Ćiro Blažević otkako je otkrio moći društvenih mreža, konkretno Fejsbuka, ne propušta priliku da se obrati navijačima i simpatizerima bilo da im objašnjava događaje iz prošlosti ili da saopštava mišljenje o aktuelnim fudbalskim temama.

Ćiro u poslednjem obraćanju piše o svom problemu sa "onlajn" enciklopedijom, Vikipedijom, koja je u opisu njegovog profila "omašila" kod najvažnije stvari - pitanja kakav je bio fudbaler!

- Piše na Vikipediji da, pazite molim vas ovo, po vlastitom priznanju, nisam bio neki igrač… To sam mogao negde reći samo u šali ili da se, eto, rešim nekog dosadnog novinara koji me o tome ispitivao u trenucima kada se meni nije odgovaralo. Prava istina je, koliko god to bilo nesimpatično od mene da kažem sam za sebe, da sam bio odličan fudbaler - napisao je Blažević i dodao:

- Ne bi, uostalom, dobio poziv za reprezentaciju Jugoslavije da to nije bilo tako… One koje zanima više o tome kakav je fudbaler bio vaš Ćiro, slobodno se mogu informisati na mojoj novoj veb stranici, a ne da veruju Vikipediji koja je u mom slučaju na još par mesta šuplja ko sir koji sam jeo u Švajcarskoj - pourčio je Ćiro.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike