Pogba optužuje brata zbog čitave drame! Mogu me ubiti zbog njega, a on plaća vrača!

23.09.2022

12:31

0

Matijas kivan u pritvoru, poziva Pola da preuzme odgovornost

Pogba optužuje brata zbog čitave drame! Mogu me ubiti zbog njega, a on plaća vrača!
pol pogba profimedia-0641793071 - Copyright Profimedia

Drama u porodici fudbalera Juventusa, Pola Pogbe nastavlja se iz dana u dan.

Nakon optužbi na račun brata Matijasa, koji je kasnije i uhapšen, da je od poznatijeg Pogbe iznudio 100.000 evra, a potom i nastavio sa ucenama, sada se oglasio i na Tviteru.

Matijas je ovog puta loptu prebacio na Pola i naveo da je njegov brat za usluge vrača plaćao i do 100.000 evra po zadatku.

 

 

- Danas, ono čemu se nadam jeste da će se moj brat probuditi. Želim od njega da preuzme odgovornost i izvuče našu porodicu iz nereda u koji nas je uvukao. Mogu me ubiti bilo kada zbog njega. Ja samo želim normalan život. Posao vrača je bio da predvidi Polovu budućnost, da zasija, poboljša njegove partije, sabotira mečeve, baca čini na neprijatelje ili druge fudbalere kako bi im uništio potencijal. Pol se čuo sa njim jednom ili dva puta mesečno, placao je od 75.000 evra do 100.000 evra svakog puta - naveo je Matijas Pogba, koji se nalazi u pritvoru, u nizu poruka na Tviteru, a preneli su francuski mediji.

Inače, Pogba je priveden zbog sumnje da je učestvovao u iznuđivanju novca od slavnog brata. Navodno, on je iscenirao svoju otmicu, i to sa drugarima iz detinjstva. Od Pola je tom prilikom zahtevano da im isplati 13 miliona evra (po milion za svaku godinu bavljenja fudbalom). 

Napadač Juventusa je platio samo 100.000 evra, a nakon što je obelodanjeno da je i njegov brat upleten u celu priču, krenule su optužbe među članovima porodice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike