Frka u Nemačkoj: Prvi rival Zvezde u Ligi Evrope ostao bez najjačeg aduta

16.10.2020

14:47 >> 19:02

0

Stigli rezultati testova na kovid-19

Frka u Nemačkoj: Prvi rival Zvezde u Ligi Evrope ostao bez najjačeg aduta
Copyright Tanjug/Federico Gambarini/dpa via AP

Problemi sa koroanvirusom u Crvenoj zvezdi, ali problemi i u redovima prvog rivala crveno-belih u grupnoj fazi Lige Evrope.

Hofenhajm je objavio da su dva igrača ekipe koja će 22. oktobra dočekati crveno-bele u prvom kolu grupe L bila pozitivna na testovima, a u karantinu je još jedan pošto mu e zaražen član porodice.

Klub nije saopštio o kojim igračima je reč, ali je potvrda o tome ko je u pitanju stigla iz Hrvatske. Naime, najbolji strelac nemačkog tima i član “vatrenih” Andrej Kramarić bio je pozitivan, baš kao i Kasim Adams, štoper iz Gane, dok je u karantinu zbog zaraženog člana porodice i Čeh Pavel Kaderžabek.

Podsetimo, Zvezda za predstojeći derbi sa Partizanom, a potom i gostovanje u Nemačkoj, neće moći da računa na Mirka Ivanića i Gelora Kangu.

Hrvatski “Jutarnji list” navodi da je Kramarić drugi igrač iz redova svetskih vicešampiona koji je po povratku u klub bio zaražen. Prvi je Ante Budimir iz Majorke (na pozajmici u Osasuni), a moguće je da ima još slučajave pošto je Mateo Kovačić posle meča sa Francuskom napravio zajedničku večeru na kojoj je slavio rođenje sina.

Mijat Gaćinović za 24sedam iz Hofenhajma: Radujem se utakmicama protiv Crvene zvezde

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike