Šta sve staje "u džep" Strahinje Pavlovića? (FOTO)

27.09.2022

21:59

0

Štoper je večeras odigrao meč karijere u nacionalnom dresu

Šta sve staje "u džep" Strahinje Pavlovića? (FOTO)
0MET5295 - Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedom nad Norveškom u meču poslednje runde Lige nacija, obezbedila je plasman u A diviziju, kao i drugi šešir pred kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Meč su obeležili golgeteri, Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, ali i neverovatna odbrana koja je zaustavila jednog od najboljih napadača današnjice, Erlinga Halanda.

Stub odbrane večeras je bio mladi fudbaler Salcburga, Strahinja Pavlović, koji napadačima Norveške, predvošenima Halandom, nije dao prostora.

Bilo je nekadašnjeg fudbalera Partizana po celom terenu, jurio je za Halandom, preuzimao, iskakao, išao glavom na špic rivala, pa sada zasluženo prima čestitke za meč karijere u nacionalnom dresu.

A Pavlovićeva sjajna partija poslužila je mnogima kao inspiracija, pa tako društvenim mrežama kruže razni pohvalni komentari, ali se jedna foto montaža izdvaja.

Naime, posle meča, postavlja se pitanje šta sve Strahinja Pavlović večeras ima u džepu, pošto se Haland pored srpskog štopera nije ni primećivao.

 

 

Tako, pored novčanika, ključeva i telefona, u Starhinjinom džepu, mesta ima i za sjajnog napadača Mančester sitija, koji je večeras bio nemoćan!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike