Vlahović, ponosan, u dahu o uspehu Srbije: Ovo nije slučajno, dišemo kao jedan, rezultati su kruna toga!

27.09.2022

21:15

0

Strelac prvog pogotka protiv Norvežana imao je mnogo razloga da bude zadovoljan

Vlahović, ponosan, u dahu o uspehu Srbije: Ovo nije slučajno, dišemo kao jedan, rezultati su kruna toga!
0MMM1017 - Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras je upisala jednu od važnijih pobeda od osamostaljenja države. Trijumf u Oslu nad selekcijom Norveške i plasman u A diviziju, izazvali su veliki radost i ponos naroda, a golove odluke za tim selektora Dragana Stojkovića Piksija postigli su Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović.

Takođe, ova pobeda i prvo mesto u grupi, vode Srbiju u drugi šešir pred kvalifikacione mečeve za EVropsko prvenstvo, a nakon trijumfa, strelac prvog gola, Dušan Vlahović, istakao je da dobri rezultati Orlova uopšte nisu slučajni.

- Naša reprezentacija sigruno da jeste odigrala tako, vidi se verovatno sa tribina i preko televiziora da dišemo kao jedan, napravili smo tu atmosferu zajedništva, stvorili smo grupu, pomažemo se i dopunjujemo, imamo glad za uspesima i pobedama. Nije slučajno to što ostvarujemo ovakve rezultate - istakao je Vlahović.

Kako je naveo mladi napadač, od početka meča imao je samo jedan cilj - pobedu.

- Ne, nismo, nismo imali nikakvu sumnju. Došli smo da pobedimo, samo ona nam je igrala, rezultat je kruna svega, odigrali smo odličnu utakmicu i rezultat govori sve. Čestitao bih igračima Norveške na fer i korektnoj utakmici - dodao je Dušan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike