Vučelić i Vazura nemaju pravo na protivzakonite radnje! Sindikat policije reagovao nakon dešavanja u Partizanu! Pozivaju na kažnjavanje!

27.09.2022

18:20

0

Pokreće se inicijativa za izbacivanje svih ljudi kriminalnog miljea iz kluba

Vučelić i Vazura nemaju pravo na protivzakonite radnje! Sindikat policije reagovao nakon dešavanja u Partizanu! Pozivaju na kažnjavanje!
20210515mmVuceli01 - Copyright MN Press

Nakon izborne skupštine u Jugoslovenskom sportskom društvu Partizan, i nemilih scena na istoj, kojima nije mesto u sportu, nastavljeno je skrnavljenje crno-belog društva. Ređali su se napadi iz uprave fudbalskog kluba, Milorad Vučelić i Miloš Vazura nisu prihvatali poraz, a čitav slučaj otišao je toliko daleko da su pretili istupanjem iz JSD Partizan.

Nije mirno ni dve nedelje kasnije, a sve to izazvalo je i Sindikat policije i policijskih starešina da se oglasi saopštenjem, koje vam prenosimo u celosti, bez bilo kakvih izmena.

- KAZNITI BEZOBZIRNU KRAĐU

Srpska poslovica "Ko gubi ima pravo da se ljuti" ima žalosni ali i logičan nastavak u slučaju JSD "Partizan: "ali nema pravo da vrši protivzakonite i apsurdne akrobacije". To se posebno odnosi na Miloša Vazuru, generalnog direktora FK "Partizan" i Milorada Vučelića bivšeg predsednika pomenutog JSD kome je mandat istekao čak pre tri godine.

Kako je već poznato sportskoj javnosti ova dvojica, dosada neprikosnovenih arbitara svega o čemu se odlučivalo u JSD "Partizan", izgubili su vlast jer je na mesto predsednika legendarnog sportskog društva, glasovima 17 predstavnika klubova izabran Ostoja Mijailović.
Sada sledi zaplet u mafijaškom stilu: Vazura i Vučelić odvajaju fudbalski klub "Partizan" od istoimenog sportskog društva a zapanjenost ovakvim besramnim i nečuvenim potezom u sportskoj javnosti, i ne samo u njoj, je ogromna. 

Sindikat policije i policijskih starešina, koji je dobro upoznat sa strukturom organa u fudbalskom klubu, prisiljen je da pokrene inicijativu za momentalno izbacivanje pa i procesuiranje svih lica iz uprave ovog kluba koja dolaze iz kriminalnog miljea, čija se imena nalaze u policijskim dosijeima i belim knjigama kriminala u Srbiji. Jer, jasno je da njihovo prisustvo u sportu, pa i u ovom trofejnom klubu ne samo da nije poželjno već šteti ugledu ne samo FK "Partizanu" već i celoj Republici Srbiji. Isto tako je važno pitanje kako su se ta lica uopšte našla u rukovodnim strukturama ovog fudbalskog kluba a, posebno, kome je odgovaralo da oni budu (a i dalje jesu) u upravnom odboru i skupštini FK "Partizan? Odgovor je zapravo dat pre neki dan kada su Vazura i Vučelić doneli nečuvenu odluku koja će (bez sumnje), svoj epilog imati na sudu.

Ova apsurdna i po malo komična odluka dvojice moćnika (jednog sadašnjeg i jednog bivšeg - koji se sa tim statusom ne miri), podseća na hipotetičku pretpostavku da načelnik Uprave krimnalističke policije MUP R. Srbije izdvoji iz ministarstva celu kriminalističku operativu u
zasebnu celinu. Ali nezakonito odvajanje fudbalskog kluba najmanje je bilo motivisano povređenim sujetama neizabranog Vučelića i njegovog štićenika Vazure.
Reč je, naravno, o novcu jer je fudbalski klub potencijalno ubedljivo najisplativiji deo sportskog društva. Što se ne
zna gde će FK "Partizan" igrati, jer je stadion vlasništvo sportskog društva, to je za njih najmanji problem. Zapravo za svu tu družinu, najveći problemi tek predstoje pred pravosudnim organima ove zemlje - navodi se u saopštenju Sindikata.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike