Pirlo zove Ljajića, Turci mu nude ugovor kakav nije imao u profesionalnoj karijeri!

27.09.2022

17:18

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji srpski reprezentativac u pregovorima sa Karagumrukom

Pirlo zove Ljajića, Turci mu nude ugovor kakav nije imao u profesionalnoj karijeri!
profimedia-0587764261 - Copyright MN Press

Već nekoliko sezona karijera Adema Ljajića ide silaznom putanjom. Jedan od najvećih talenata koji su u ovom veku izašli iz Partizanove škole fudbala posle rastanka sa Bešiktašom došao je u situaciju da krajem oktobra još nema klub, zbog čega je pre 15-ak dana odlučio da formu održava u njegovom rodnom Novom Pazaru.

Iako u javnosti nije bilo ni slova o mogućoj saradnji najvećeg iznenađenja dosadašnjeg dela Superlige i nekadašnjeg reprezentativca, navijači Novog Pazara verovatno su se potajano nadali da bi Ljajić mogao da zaduži opremu njihovog kluba, međutim od toga verovatno neće biti ništa.

A „glavni krivac“ za to verovatno će biti Andrea Pirlo! Legendarni Italijan, koji je ovog leta seo na klupu turskog Karagumruka, zainteresovan je da nekadašnjeg fudbalera Fiorentine, Rome, Intera i Torina vrati u tursku Superligu, a prema informacijama tamnošnjih medija pregovori dve strane već su u toku.

Ipak, najzanimljiviji deo priče jeste ono što Turci nude Ljajiću. Ako je verovati informacijama koje je plasirao „Fanatik“, iskusni srpski vezista trebalo bi da bude plaćen po utakmici, što je bez dileme ugovor kakav u dosadašnjoj karijeri nije imao.

Ali, ukoliko se ta informacija ispostavi kao tačna, i ona sama po sebi govori u kojoj fazi se trenutno nalazi karijera fudbalera kojeg je iz Partizana u Mančester junajted želeo da dovede i legendarni Ser Aleks Ferguson…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike