Kad ne znaju šta će, udare po Ljajiću! Predsednik Bešiktaša otkrio plate Pjanića i srpskog fudbalera

30.09.2021

14:15

0

Prvi čovek turskog prvaka morao da se pravda zbog poraza u Ligi šampiona

Kad ne znaju šta će, udare po Ljajiću! Predsednik Bešiktaša otkrio plate Pjanića i srpskog fudbalera
Copyright Adem Ljajić foto: Profimedia

Drugi poraz Bešiktaša u Ligi šampiona protiv Ajaksa na "Johan Krojf Areni" bio je dovoljan razlog predsedniku crno-belih iz Istanbula Ahmetu Nur Čebiju da se pojavi pred novinarima da bi smirio nezadovoljstvo navijača.

Oni su očekivali da će Bešiktaš igrati važniju ulogu u najjačem takmičenju, budući da je uprava to i nagoveštavala pred početak sezone dovodeći iz Čelsija i Barselone Batušajia i Pjanića kao najzvučnija pojačanja.

Naravno, prvi čovek kluba nije propustio priliku da spomene svoje prethodnike, a tom negativnom kontekstu i srpskog reprzentativca Adema Ljajića kao njihovu najveći investiciju.

- Doveli smo Pjanića, koji uopšte nije skup. Za njega dajemo 2.750.000 evra, a on godišnje prima 9.000.000. Tim košta 50 miliona i već smo potrošili četvrtinu zarađenog od Lige šampiona da bismo bili prvaci u Turskoj i da bismo našu zemlju što bolje predstavljali. Takođe, isplatili smo poslednju platu Ljajiću od dva miliona evra. Ja bi voleo da znam kako su sklopljeni milionski ugovori sa Lensom i Ljajićem za koga je dato 6.250.000 evra. Za njih nema više zainteresovanih da ih uzmu. Od Karagurmuka smo za Lensa dobili ponudu od 300.000, dok za Ljajića više niko i ne pita - rekao je predsednik Bešiktaša.

Bešiktaš igra u grupi sa Ajaksom, Borusijom Dortmund i lisabosnkim Sportingom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike